Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

DOTSOFT: Επεκτείνει την συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος

Στόχος της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών και Ολοκληρωμένων Εφαρμογών του Οργανισμού είναι να διαμορφώσει και να υποστηρίξει την καινοτομία στις δορυφορικές επικοινωνίες και σε απλές επιχειρηματικές εφαρμογές διαστημικών συστημάτων και τεχνολογιών.

Η DOTSOFT AE υπέγραψε την επέκταση της σύμβασης έργου με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency – ESA) για την «Υλοποίηση, Υποστήριξη και Συντήρηση Ιστοσελίδων της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών και Ολοκληρωμένων Εφαρμογών (Telecommunications and Integrated Applications – TIA)».

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος είναι αφοσιωμένος στην ειρηνική εξερεύνηση και χρήση του διαστήματος προς όφελος όλων και προωθεί, για περισσότερα από 40 χρόνια, τα επιστημονικά και βιομηχανικά συμφέροντα της Ευρώπης στο διάστημα. Στόχος της Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών και Ολοκληρωμένων Εφαρμογών του Οργανισμού είναι να διαμορφώσει και να υποστηρίξει την καινοτομία στις δορυφορικές επικοινωνίες και σε απλές επιχειρηματικές εφαρμογές διαστημικών συστημάτων και τεχνολογιών όπως η δορυφορική πλοήγηση, η παρατήρηση της Γης ή η ανθρώπινη πτήση στο διάστημα.
Το αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών πληροφορικής για τη βελτίωση υφιστάμενων ιστότοπων στους ακόλουθους τομείς:

· Δομή περιεχομένου, τύποι περιεχομένου, ταξινομήσεις και πλοήγηση

· Λειτουργία απλής και σύνθετης αναζήτησης

· Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) και αναλυτικών-στατιστικών, ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου, περιεχομένου σελίδων και μετα-δεδομένων

· UX, user journey, «αφοσίωση» χρηστών και / ή conversion funnels

· Συντήρηση, τεχνική υποστήριξη και έλεγχος των ιστότοπων, καθώς και εφαρμογή αλλαγών σχεδιασμού, δομής και λειτουργικότητας κατόπιν αιτήματος

· Ενοποίηση, διασύνδεση και διαλειτουργικότητα των ιστοσελίδων

· Σύμφωνο επιπέδου ποιότητας, για βελτίωσης εμπειρίας χρήστη και ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών / πληροφοριών

Η κύρια σύμβαση ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2020 και με την εν λόγω επέκταση θα διαρκέσει έως και τον Απρίλιο του 2025.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις