Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Άνοιξαν οι αιτήσεις για το Visa Innovation Program Europe

Το Visa Innovation Program Europe 2024 είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην προώθηση της καινοτομίας και της συνεργασίας στον κλάδο του fintech. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τη Visa σε συνεργασία με διάφορους εταίρους σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της  Eleven Ventures στην Βουλγαρία και την Endeavor Greece, του μεγαλύτερου δικτύου επιχειρηματικότητας στον κόσμο.

Το πρόγραμμα παρέχει μια πλατφόρμα για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις fintech να παρουσιάσουν τις καινοτόμες λύσεις τους και να συνεργαστούν με εμπειρογνώμονες του κλάδου για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Προσφέρει επίσης καθοδήγηση, ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση σε χρηματοδότηση για να βοηθήσει τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να κλιμακώσουν τις επιχειρήσεις τους.

Το πρόγραμμα έχει ήδη αρχίσει να δέχεται αιτήσεις για την έκδοση του 2024, με εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Για το νέο κύκλο, το Visa Innovation Program Europe αναζητά τις πλέον καινοτόμες fintechs που ασχολούνται με την αντιμετώπιση μιας (ή περισσοτέρων) από τις παρακάτω προκλήσεις:

  • Τεχνητή νοημοσύνη και προώθηση εμπειριών πληρωμών νέας γενιάς
  • Embedded finance και ενδυνάμωση του εμπορίου
  • Κίνηση κεφαλαίων
  • Βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 4 Μαρτίου.

 

Visa Innovation Program Europe: Οι fintechs που επελέγησαν για το 2023 σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα – Πέντε ελληνικές ανάμεσά τους

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις