Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η BEYOND 2024 επενδύει στην εξωστρέφεια με κύκλο διεθνών επαφών και συμμετοχών

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η συμμετοχή της BEYOND στο Μobile World Congress 2024 της Βαρκελώνης, το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό ετήσιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, με σκοπό την προώθηση διεθνών συνεργασιών.

Κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από περισσότερες από 30 χώρες, ετοιμάζεται να υποδεχθεί η BEYOND 2024 στο διάστημα 25-27 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Κατέχοντας ήδη σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο χάρτη του κλάδου της, η BEYOND ενισχύει περαιτέρω την εξωστρέφειά της ανοίγοντας διαρκώς νέους ορίζοντες συνεργασιών.

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η συμμετοχή της BEYOND στο Μobile World Congress 2024 της Βαρκελώνης, το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό ετήσιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, με σκοπό την προώθηση διεθνών συνεργασιών. Η Μobile World Congress 2024 θα διεξαχθεί στο διάστημα 26-29 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο των διεθνών επαφών της εντάσσεται και η συμμετοχή της BEYOND στη μεγαλύτερη τεχνολογική έκθεση της Κίνας, την China Hi-Tech Fair 2023, καθώς και η πρόσφατη επίσκεψη της Διοίκησης και στελεχών της ΔΕΘ – HELEXPO στη Σόφια της Βουλγαρίας, όπου πραγματοποιήθηκε σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς και κατά γενική ομολογία η υποδοχή των φορέων της γειτονικής χώρας ήταν θερμή.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ και ΗΕΤΙΑ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις