Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Balkan eCommerce Summit: Έρχεται στις 4 και 5 Απριλίου

Κορυφαίοι ειδικοί, επιχειρηματίες και innovators από όλη τη Βαλκανική Χερσόνησο θα μιλήσουν για τις τελευταίες τάσεις και προκλήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στις 4 και 5 Απριλίου, έρχεται το  μεγαλύτερο event για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, το Balkan eCommerce Summit!
Κορυφαίοι ειδικοί, επιχειρηματίες και innovators από όλη τη Βαλκανική Χερσόνησο θα μιλήσουν για τις τελευταίες τάσεις και προκλήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Πρόκειται για ένα διήμερο που θα βοηθήσει τις online επιχειρήσεις να αναπτυχθούν με επιτυχία.
Δημιουργός και διοργανωτής του Balkan eCommerce Summit είναι ο Nikola Ilchev, έμπειρος επιχειρηματίας και ειδικός στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι ο ιδρυτής της eCommerce Academy, η οποία συγκεντρώνει τη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου και παρέχει πολύτιμο περιεχόμενο μέσω βίντεο, ήχου και συνεδρίων. Είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος ομιλητής σε διεθνή συνέδρια ηλεκτρονικού εμπορίου. Διεθνώς αναγνωρισμένος και καινοτόμος, ο κ. Ilchev έχει μια σταθερή εμπειρία στην οικοδόμηση της κοινότητας και το τελευταίο του έργο υπόσχεται να ενώσει τις Βαλκανικές χώρες στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει συζητήσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια που επικεντρώνονται σε τρέχοντα θέματα όπως οι τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου, το ψηφιακό μάρκετινγκ, η τεχνητή νοημοσύνη, η εφοδιαστική και οι παραδόσεις, οι ηλεκτρονικές πληρωμές και πολλά άλλα. Αναμένεται μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ εμπειρογνωμόνων του κλάδου, παρέχοντας πολύτιμες ιδέες, τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα των διαδικτυακών επιχειρήσεων.
Ο Daniel Trost είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας στην ψηφιακή βιομηχανία με 20 χρόνια εμπειρίας και παγκόσμια κατανόηση διαφόρων κάθετων κλάδων. Υποστηρίζει πελάτες και συνεργάτες στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων εστιάζοντας σε ισχυρές συνεργασίες. Τα τελευταία επτά χρόνια, ο Daniel Trost έχει αναπτύξει με επιτυχία την επιχειρηματική δραστηριότητα του Microsoft Advertising Channel Partner στην περιοχή D-A-C-H. Θα λάβει μέρος στο Balkan eCommerce Summit ως ομιλητής και θα μιλήσει για την δύναμη της πλήρους στοίβας διαφημίσεων της Microsoft.
Ο Adam Nowakowski είναι συνέταιρος σε ένα πρακτορείο που συνεργάζεται με δημιουργικά γραφεία σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις λύσεις μάρκετινγκ της Meta και να ανακαλύψουν νέες δημιουργικές ευκαιρίες. Ο Adam Nowakowski πιστεύει ότι ένα καλό διαφημιστικό μήνυμα πρέπει να εφαρμόζεται σε κινητές συσκευές και άλλα μέσα ενημέρωσης και πρέπει να ακολουθεί τις αιώνιες αρχές που επαινούνται από τα μεγαλύτερα ονόματα της διαφήμισης. Θα λάβει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής για το ηλεκτρονικό εμπόριο ως ομιλητής και θα μιλήσει με θέμα «Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης για τις διασυνοριακές πωλήσεις».
Ο Sebastian Szmigielski είναι υπεύθυνος για την οικοδόμηση και την ανάπτυξη σχέσεων με βασικούς πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης. Προηγουμένως εργάστηκε στο Facebook για 11 χρόνια με πελάτες ηλεκτρονικού εμπορίου και αυτή τη στιγμή συνεχίζει την καριέρα του στο TikTok. Θα μιλήσει για το “Πώς η GenZ θα διαμορφώσει το ηλεκτρονικό εμπόριο.”
Οι παρουσιάσεις τους αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, παρέχοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν από τους καλύτερους και να εμπνευστούν από τις επιτυχίες τους.
Η εκδήλωση θα εμπλουτιστεί περαιτέρω με τη συμμετοχή πολλών άλλων καταξιωμένων ειδικών που θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις