Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Viva.com: Λανσάρει το Merchant Advance στην Ευρώπη, επιλύοντας ζητήματα ταμειακών ροών για χιλιάδες επιχειρήσεις 

Το Merchant Advance της Viva.com αξιοποιεί το ιστορικό πληρωμών του εμπόρου με Viva.com επιτρέποντας την πρόσβαση σε σχεδόν στιγμιαίο κεφάλαιο εύκολα.

Η Viva.com, η πρώτη τεχνολογική τράπεζα της Ευρώπης για πληρωμές που τροφοδοτεί την αποδοχή καρτών σε οποιαδήποτε συσκευή σε 24 αγορές, ανακοίνωσε την έναρξη του Merchant Advance. Μια νέα πιστωτική λύση που θα επιλύσει κρίσιμα ζητήματα ταμειακών ροών για χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη, βοηθώντας τις να επενδύσουν στην ανάπτυξη.

Το Merchant Advance της Viva.com προσφέρει διαφανή κεφάλαια στις επιχειρήσεις, με βάση τα δεδομένα που αποκτήθηκαν από τους εμπόρους. Η εκταμίευση δανείων είναι άμεση, πράγμα που σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους ή τύπου μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια για ανάπτυξη.

Το Merchant Advance by Viva.com είναι προς το παρόν διαθέσιμο στο Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ολλανδία και την Ισπανία, με περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λειτουργίας να ακολουθούν σύντομα. Το Merchant Advance της Viva.com αξιοποιεί το ιστορικό πληρωμών του εμπόρου με Viva.com επιτρέποντας την πρόσβαση σε σχεδόν στιγμιαίο κεφάλαιο εύκολα. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Smart Prescoring, βασισμένο σε προηγμένη ανάλυση δεδομένων πληρωμών για κάθε επιχείρηση.
  • Σχεδόν άμεση εκταμίευση δανείου: Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε κεφάλαια.
  • Χρεώνεται με ένα ενιαίο, πάγιο τέλος: Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς χρεώσεις τόκων.
  • Απρόσκοπτη και εύκολη αποπληρωμή: Ευέλικτη αυτοματοποιημένη διαδικασία αποπληρωμής μέσω ποσοστού από ημερήσιες πωλήσεων με κάρτες.
  • Ρυθμιζόμενος χρόνος αποπληρωμής: Δεν υπάρχουν τέλη εκπρόθεσμης πληρωμής.
  • Πλήρως ψηφιακή διαδικασία χωρίς δεσμεύσεις.

Το Merchant Advance είναι η τελευταία προσθήκη στο κορυφαίο πακέτο ψηφιακών πληρωμών της Viva.com, μια συλλογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που συνδυάζονται για να τροφοδοτήσουν όλες τις επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Από την απόκτηση και την έκδοση έως τους επιχειρηματικούς λογαριασμούς και την προσαρμοσμένη χρηματοδότηση, οι λύσεις της Viva.com βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν χωρίς όρια.

Το Merchant Advance της Viva.com παρέχεται μέσω κορυφαίων οικονομικών συνεργατών.

Με εγκεκριμένη από την ΕΚΤ τραπεζική άδεια και φυσική παρουσία σε 24 ευρωπαϊκές αγορές, το Viva.com’s Tap on Any Device για πληρωμές στο κατάστημα, το Smart Checkout για ηλεκτρονικές πληρωμές και τη λύση πληρωμών στην αγορά, βοηθούν τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους να δέχονται και να διαχειρίζονται πληρωμές όπως θέλουν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις