Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Salesforce παρουσιάζει το Einstein 1 Studio, εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης χαμηλού κώδικα

Το λανσάρισμα αυτό «απαντά» στην πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις κατά την υιοθέτηση της AI, προσφέροντας ευέλικτες διεπαφές και πρόσβαση σε αξιόπιστα δεδομένα τα οποία διασφαλίζουν την ακρίβεια των παραγόμενων αποτελεσμάτων.

Η Salesforce ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Einstein 1 Studio, μιας σειράς εργαλείων χαμηλού κώδικα, στη διάρκεια του συνεδρίου προγραμματιστών TrailblazerDX. Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους διαχειριστές και τους προγραμματιστές της Salesforce να προσαρμόζουν τον Einstein Copilot (βοηθό ΑΙ) και να ενσωματώσουν την τεχνητή νοημοσύνη σε διάφορες εφαρμογές και ροές εργασιών εντός της πλατφόρμας Salesforce.

Το Einstein 1 Studio περιλαμβάνει το Copilot Builder, το οποίο επιτρέπει την εξατομίκευση του Einstein Copilot σύμφωνα με τις ειδικές ανάγκες των επιχειρήσεων, το Prompt Builder, το οποίο απλοποιεί τη δημιουργία οδηγιών AI χωρίς κώδικα και το Model Builder, το οποίο προσφέρει ευελιξία στην επιλογή και τη δημιουργία μοντέλων AI, συμπεριλαμβανομένων επιλογών από συνεργάτες της Salesforce.

Η ενσωμάτωση του Einstein 1 Studio με το Einstein 1 Data Cloud αποσκοπεί στην παροχή μιας ολοκληρωμένης κατανόησης των δεδομένων των πελατών, διευκολύνοντας την προσαρμογή και την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις εφαρμογές της Salesforce. Το λανσάρισμα αυτό «απαντά» στην πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις κατά την υιοθέτηση της AI, προσφέροντας ευέλικτες διεπαφές και πρόσβαση σε αξιόπιστα δεδομένα τα οποία διασφαλίζουν την ακρίβεια των παραγόμενων αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, το Einstein Trust Layer εξασφαλίζει την ανάπτυξη αξιόπιστων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης παρέχοντας δυνατότητες όπως η κάλυψη δεδομένων που ορίζει ο πελάτης και η αποθήκευση ιστορικού ελέγχων στο Data Cloud.

Η Clara Shih, CEO της Salesforce AI, επεσήμανε την ευελιξία του Einstein 1 Studio στην προσαρμογή των εμπειριών τεχνητής νοημοσύνης στις ειδικές απαιτήσεις κάθε εταιρείας, τονίζοντας τη δυνατότητά του να κάνει την τεχνητή νοημοσύνη προσιτή σε όλους και να προωθήσει την καινοτομία.

Παράλληλα, η Salesforce εγκαινιάζει νέα μαθήματα στο Trailhead τα οποία επικεντρώνονται στον Einstein Copilot και τον Prompt Builder με στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες των διαχειριστών και των προγραμματιστών στον τομέα της AI. Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια Trailblazers χρησιμοποιούν ήδη το Trailhead για εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη, γεγονός που αποδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον για δεξιότητες που σχετίζονται με την ΤΝ.

Η Ann Weeby, Senior Vice President του Trailhead, υπογραμμίζει τον ρόλο των προγραμματιστών στην καθοδήγηση των επιχειρήσεων μέσω της επανάστασης της τεχνητής νοημοσύνης και τονίζει την αποστολή του Trailhead να παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε δεξιότητες και επαγγελματικές ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις