Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Kaedim: Η startup με ελληνικό DNA “σήκωσε” 15 εκατ. δολάρια

Με επικεφαλής την ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο Κωνσταντίνα Ψωμά, η Kaedim προσφέρει επί του παρόντος λύσεις AI για την επιτάχυνση της παραγωγής ψηφιακών 3D περιουσιακών στοιχείων.

Η Kaedim, μια startup με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια αφιερωμένη στον εξορθολογισμό της 3D δημιουργικής διαδικασίας για προγραμματιστές παιχνιδιών και δημιουργούς διαδραστικής ψυχαγωγίας, συγκέντρωσε 15 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση Series A.

Επικεφαλής του γύρου ήταν η A16Z GAMES με τη συμμετοχή των Pioneer Fund, Scott Gelb (πρώην Πρόεδρος της Games of Riot Games), Nate Mitchell (συνιδρυτής της Oculus), Eden Chen (Διευθύνων Σύμβουλος της Pragma), Siqi Chen (Διευθύνων Σύμβουλος της Runway), Chris Kingsley CBE (συνιδρυτής της Rebellion), Tom Blomfield (ιδρυτής της Monzo), Patrick Pitchette (πρώην CFO της Google), Sterling Snow (πρώην CRO της Divvy) και Jane Walerud (ιδρυτής εταιρείας βαθιάς τεχνολογίας).

Η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επενδύσει στην καινοτομία, να προσθέσει νέα εργαλεία και χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα της, να αναπτύξει την ομάδα της και να επεκταθεί σε νέες αγορές.

Με επικεφαλής την ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο Κωνσταντίνα Ψωμά, η Kaedim προσφέρει επί του παρόντος λύσεις AI για την επιτάχυνση της παραγωγής ψηφιακών 3D περιουσιακών στοιχείων. Σήμερα, είναι σε θέση να δημιουργήσει μοντέλα 3D από μία μόνο εικόνα και επίσης επιταχύνει ολόκληρο τον αγωγό 3D. Με αυτοματοποιημένες λειτουργίες είναι σε θέση να παράγει έτοιμα προς χρήση 3D στοιχεία σε παιχνίδια και οποιαδήποτε ροή εργασίας 3D σε κάθε κλάδο.

Η εταιρεία έχει ξεπεράσει επταψήφιο αριθμό ετήσιων εσόδων, με ένα χαρτοφυλάκιο 250+ πελατών μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων των Voodoo, Voldex, Zerospace και Upland. Επιπλέον, η βάση χρηστών της συνεχίζει να αυξάνεται με 20.000 νέους δημιουργούς ανά μήνα, που κυμαίνονται από ενθουσιώδεις έως ομάδες ανάπτυξης σε εταιρείες του Fortune 100 που καλύπτουν κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των βιντεοπαιχνιδιών, του εμπορίου, της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού προϊόντων και των κινούμενων σχεδίων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις