Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΓΕΣ και Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Κύριος σκοπός του μνημονίου αποτελεί η ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας και η αμοιβαία εκπαίδευση και κατάρτιση προσωπικού σε τομείς που εξειδικεύεται κάθε συμβαλλόμενο μέλος.

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Στρατού και του Ινστιτούτου Νανοεπιστήμης και Νανοτεχνολογίας (ΙΝΝ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» υπόγραψαν ο διοικητής του 306 Εργοστασίου Βάσεως Τηλεπικοινωνιών συνταγματάρχης Απόστολος Κωνσταντόπουλος και ο διευθυντής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» Δρ. Γεώργιος Νούνεσης.

Κύριος σκοπός του μνημονίου αποτελεί η ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας και η αμοιβαία εκπαίδευση και κατάρτιση προσωπικού σε τομείς που εξειδικεύεται κάθε συμβαλλόμενο μέλος. Οι θεματικές ενότητες των εξειδικευμένων τεχνολογιών αφορούν στις τεχνολογίες αισθητήρων, φωτοβολταϊκών συστημάτων με εφαρμογές στον τομέα της άμυνας, παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας, τυπωμένων κυκλωμάτων και Μίκρο/Νάνο-ηλεκτρονικών διατάξεων και ολοκληρωμένων κυκλωμάτων.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις