Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NTZNS και Monovant συνεργάζονται και παρουσιάζουν το πρώτο phygital wristband

Οι δύο εταιρείες φέρνουν 3 μοναδικά εικονικά wristbands στη Zepeto, μια από τις πιο πολυσύχναστες social media πλατφόρμες στο Metaverse

Η Monovant, η πρώτη phygital εταιρεία ρολογιών του κόσμου και η NTZNS (Netizens), το κορυφαίο Metaverse creative studio ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν 3 μοναδικά εικονικά wristbands στη Zepeto, μια από τις πιο πολυσύχναστες social media πλατφόρμες στο Metaverse, η οποία αριθμεί περίπου 320 εκατομμύρια avatars.

Η Monovant είναι μια ελληνική Startup που έχει δημιουργήσει το πρώτο phygital ρολόι στον κόσμο, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ εικονικού και πραγματικού κόσμου. Ειδικότερα, σε μια προσπάθεια γεφύρωσης αυτού του χάσματος, η εταιρεία μετατρέπει το συμβατικό ρολόι σε ένα αντικείμενο με διπλή υπόσταση. Μέσω 3D σχεδιασμού αλλά και κώδικα, δημιουργεί ψηφιακά αντίγραφα σχεδιασμένα για να λειτουργούν ως αξεσουάρ του προσωπικού σας avatar σε χιλιάδες κόσμους επαυξημένης και ψηφιακής πραγματικότητας.

Από την πλευρά της η NTZNS πάντα επιδιώκει την συνεργασία με μοναδικούς σχεδιαστές, βοηθώντας τους να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην κοινότητα των 70.000 ατόμων που έχει δημιουργήσει. Η NTZNS μετρά περίπου 3 χρόνια σημαντικής παρουσίας στο Metaverse, ντύνοντας τα avatars και δημιουργώντας πολύτιμες ιστορίες για τους ακολούθους της.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Monovant σχεδίασε 3 μοναδικά κομμάτια για τα avatars της NTZNS στη Zepeto. Έναν ψηφιακό «κλώνο» του phygital ρολογιού, ένα logo της NTZNS το οποίο καταδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στη συμπερίληψη και ένα Golden Fire ρολόι εμπνευσμένο από τους δράκους, το οποίο δείχνει τη δύναμη της δημιουργικότης, αλλά και το είδος της αισθητικής που μπορεί να βρει κανείς στο Metaverse.

«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τις κοινότητες του Metaverse, δίνοντας τους τη δυνατότητα να έχουν στην κατοχή τους μοναδικά κομμάτια και στους δύο κόσμους. Η συνεργασία μας με τη NTZNS αποτελεί μια ονειρεμένη αρχή», δήλωσε ο Χρήστος Βασιλειάδης, founder της Monovant.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν μόνο 99 μοναδικά απτά δημιουργήματα της Monovant, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παράλληλα μπορείτε να βρείτε τα ψηφιακά δημιουργήματα της εταιρείας μέσω του avatar σας στη Zepeto, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στο Metaverse, δίχως κανένα περιορισμό.

«Καθώς δίνουμε μεγάλη αξία στην πιστή μας κοινότητα στο Metaverse, επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε συνεχώς με μοναδικούς σχεδιαστές, οι οποίοι έχουν όραμα και βλέπουν πέρα από τα όρια του φυσικού κόσμου. Η Monovant είναι μια από αυτές και αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή για όλα όσα έρχονται στο μέλλον», δήλωσε ο Costantino Roselli, founder & CEO της NTZNS.

Η συνεργασία ανάμεσα στην NTZNS και την Monovant αποτελεί ένα ορόσημο για την εξέλιξη της μόδας στον κόσμο του Metaverse. Συνδυάζοντας την πρωτοποριακή phygital τεχνολογία της Monovant με το όραμα NTZNS, αυτή η συνεργασία έρχεται γα να άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο τα avatars εκφράζονται στον ψηφιακό κόσμο. Τα wristbands της Monovant επιτρέπουν στους χρήστες του Zepeto να αναβαθμίσουν την ψηφιακή τους ταυτότητα. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείας θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή μόδα, συνδυάζοντας την καλλιτεχνία με την ψηφιακή καινοτομία.

Τα κομμάτια της Monovant είναι ήδη διαθέσιμα στον λογαριασμό της NTZNS στο Zepeto.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις