Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Capify: 100 εκατ. λίρες για την παροχή δανείων σε ΜμΕ

Με τη χρηματοδότηση, η Capify σχεδιάζει να ξεκινήσει την επόμενη έκδοση της τεχνολογικής πλατφόρμας της, η οποία υπόσχεται να εξορθολογίσει τις διαδικασίες και να παρέχει ταχύτερη λήψη αποφάσεων για μεσίτες και ΜμΕ.

Η εταιρεία εναλλακτικής χρηματοδότησης Capify με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο εξασφάλισε σήμερα πιστωτική διευκόλυνση ύψους 100 εκατομμυρίων λιρών από τον εναλλακτικό διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων Pollen Street Capital.

Η Capify, με έδρα το Altrincham λίγο έξω από το Μάντσεστερ, είναι δανειστής σε ΜμΕ που αναζητούν κεφάλαιο κίνησης για να διατηρήσουν ή να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης, όταν πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αγωνίζονταν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας χρηματοδότηση από τις τράπεζες.

Ο νέος μηχανισμός θα στηρίξει μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης και θα παράσχει κεφάλαιο κίνησης σε χιλιάδες ΜμΕ τα επόμενα χρόνια. Με τη χρηματοδότηση, η Capify σχεδιάζει να ξεκινήσει την επόμενη έκδοση της τεχνολογικής πλατφόρμας της, η οποία υπόσχεται να εξορθολογίσει τις διαδικασίες και να παρέχει ταχύτερη λήψη αποφάσεων για μεσίτες και ΜμΕ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις