Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η HP συνεργάζεται με την Google και φέρνει το Project Starline στο χώρο εργασίας

Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, 3D imaging και άλλες τεχνολογίες, το Starline δημιουργεί μια μοναδική, αληθοφανή αλληλεπίδραση που μοιάζει περισσότερο με το να είστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο από ότι σε μία συμβατική βιντεοκλήση.

Με περισσότερο από το μισό κάποιου νοήματος και κάποιας πρόθεσης να επικοινωνούνται μέσω της γλώσσας του σώματος και όχι με λέξεις, μια καθηλωτική εμπειρία συνεργασίας παίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αυθεντικών ανθρώπινων διασυνδέσεων σε υβριδικά περιβάλλοντα.

Το Project Starline είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία επικοινωνιών της Google που προσφέρει μια πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία συνάντησης. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, 3D imaging και άλλες τεχνολογίες, το Starline δημιουργεί μια μοναδική, αληθοφανή αλληλεπίδραση που μοιάζει περισσότερο με το να είστε μαζί στο ίδιο δωμάτιο από ότι σε μία συμβατική βιντεοκλήση.

Ο Alex Cho, President, Personal Systems της HP Inc. δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την συνεργασία μας με την Google για να ξεκινήσουμε την εμπορική εκμετάλλευση της εμπειρίας Starline το 2025, με έμφαση στη σύνδεση κατανεμημένων ομάδων και ατόμων στο χώρο εργασίας. Η τεχνογνωσία της HP στην πληροφορική, σε συνδυασμό με την ηγετική της θέση στην τεχνολογία ήχου και βίντεο της Poly, καθιστά την HP κατάλληλα εξοπλισμένη για να προσφέρει τη λύση που απαιτείται για αυτή τη νέα και καινοτόμο εμπειρία. Οι ισχυρές συνεργασίες μας στις ενοποιημένες επικοινωνίες, την οπτικοακουστική τεχνολογία και το χώρο της συνεργασίας, σε συνδυασμό με την παγκόσμια παρουσία μας και το δυναμικό πωλήσεων, θα βοηθήσουν να προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία της Starline σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Google για να φέρουμε αυτή την τεχνολογία στην αγορά, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να διαμορφώσουμε το μέλλον της συνεργασίας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στη χρονιά.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις