Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

BBVA: Συνεργάζεται με την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT για ανάλυση αγοράς

Η OpenAI συμφώνησε επίσης να παρέχει εκπαίδευση και τις τελευταίες ενημερώσεις για τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα της (LLM), την τεχνολογία στην οποία βασίζεται το ChatGPT.

 

Ο όμιλος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών BBVA συνεργάζεται με την OpenAI, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να χρησιμοποιούν τα API του ChatGPT για ανάλυση αγοράς και λήψη αποφάσεων.

 

Στόχος είναι να διερευνηθεί, με ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο, πώς η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να επιταχύνει τις διαδικασίες, να βελτιώσει την παραγωγικότητα και να προωθήσει την καινοτομία χάρη στις ικανότητές της να δημιουργεί κείμενα και εικόνες και να επεξεργάζεται πληροφορίες, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Η OpenAI συμφώνησε επίσης να παρέχει εκπαίδευση και τις τελευταίες ενημερώσεις για τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα της (LLM), την τεχνολογία στην οποία βασίζεται το ChatGPT. Σε στενή συνεργασία με την OpenAI, η BBVA θα προωθήσει τις πιο επιτυχημένες περιπτώσεις χρήσης για τις δραστηριότητες και τις διαδικασίες της τράπεζας.
Η τράπεζα έχει παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες, κατέχει ηγετική θέση στην ισπανική αγορά, είναι το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στο Μεξικό και διαθέτει κορυφαία franchises στη Νότια Αμερική και την Τουρκία.
Η BBVA έχει διαθέσει συγκεκριμένα κέντρα ανάπτυξης σε προηγμένα analytics και τεχνητή νοημοσύνη, τα οποία ονομάζει AI Factories, εδώ και μια δεκαετία και απασχολεί 1.000 data scientists.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις