Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Wolt Market: Γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας με μοναδικά δώρα

Προσφορές από 40% και πάνω σε εκατοντάδες προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή

Το Wolt Market, συμπληρώνει 3 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, και το γιορτάζει με μοναδικά δώρα και προσφορές!

Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι καταναλωτές, πραγματοποιώντας τις παραγγελίες τους στο Wolt Market, θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές από 40% και πάνω σε εκατοντάδες προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Παράλληλα, μέσα από διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα, όπως δωροεπιταγές για το Wolt Market, Playstation 5, Laptops, Air fryers και πολλά ακόμη! Για να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει παραγγελίες από το Wolt Market το διάστημα 3-9 Ιουνίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Το Wolt Market δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, με συνολικά 10 καταστήματα. Οι χρήστες του app της Wolt μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους από το Wolt Market, από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, μεταξύ 06.00-03.00 στην Αθήνα και μεταξύ 08.00-24.00 σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Ο μέσος χρόνος παράδοσης της εκάστοτε παραγγελίας είναι τα 20 λεπτά, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με κάρτα ή με μετρητά. Ακόμη, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών της πλατφόρμας, υπάρχει η δυνατότητα του live tracking, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της παραγγελίας τους.

Το Wolt Market παρουσιάζει ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ συνεχίζει σταθερά τη βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα, με στόχο να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις του κοινού, διευκολύνοντας την ζωή του καταναλωτή, και παρέχοντάς του μία πληθώρα επιλογών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις