Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Google αναβαθμίζει τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες και το Skyscanner ανησυχεί!

Η Google φαίνεται ότι επενδύει στα ταξιδιωτικά προϊόντα της μια και αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της και κάνει τις Startups του χώρου, όπως για παράδειγμα τη Skyscanner και την Hopper, να νιώθουν άβολα.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε στην υπηρεσία Google Flights όπου πλέον προσφέρονται αρκετές πληροφορίες, και περιεχόμενο στα Ελληνικά, με αναλύσεις ιστορικών στοιχείων και εξατομικευμένες προτάσεις. Πρώτα απ’ όλα εμφανίζονται οι τιμές για κάθε μέρα του μήνα που μας ενδιαφέρει, ενώ η Google θα μας ενημερώσει αν η συγκεκριμένη περίοδος και έχει τις χαμηλότερες ή τις υψηλότερες τιμές οπότε να έχει νόημα να περιμένουμε για τον συγκεκριμένο προορισμό ή να ψάξουμε για κάποια άλλη ημερομηνία.

Παρεμφερείς πληροφορίες θα εμφανιστούν και στις αναζητήσεις για δωμάτια στην πόλη μου μας ενδιαφέρει, αφού εκτός από τις τιμές η Google θα μας αναφέρει αν πρόκειται για κάποια εορταστική ή τουριστική περίοδος ή ακόμα αν υπάρχει κάποια μεγάλη έκθεση ή φεστιβάλ εκείνες τις μέρες στη πόλη, κάτι που θα ανεβάσει τις τιμές των δωματίων.

Σε κάθε περίπτωση προσφέρεται και δυνατότητα αποθήκευσης των προορισμών και των ταξιδιών μας με την Google να μας ειδοποιεί μέσω email για τυχόν αλλαγές.

Εκτός από τις παραπάνω αλλαγές στις ταξιδιωτικές αναζητήσεις και η εφαρμογή Google Trips εμπλουτίζει τις υπηρεσίες της σε ότι αφορά τις δραστηριότητες στη πόλη που μας ενδιαφέρει με εκπτώσεις σε εισιτήρια, μουσεία και εκδηλώσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις