Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά ο 5ος κύκλος του «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το ΕΚΠΑ

Tο πρόγραμμα υποστήριξης επιχειρηματικότητας «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, του American-Hellenic Chamber of Commerce, αλλά και την πολύτιμη χορηγία κορυφαίων επιχειρήσεων της Ελληνικής οικονομίας ξεκινά τον πέμπτο κύκλο του στην Αθήνα το Νοέμβριο 2018.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία λειτουργίας μιας επιχείρησης πριν ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

Οι επτά ομάδες του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα στη Πράξη» του ΕΚΠΑ

Οι δυνητικοί επιχειρηματίες θα παρακολουθήσουν 100 εκπαιδευτικές ώρες στοχευμένης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και έμπειρα στελέχη της αγοράς με ένα συμβολικό κόστος εγγραφής ύψους 250 €. Το καλύτερο επιχειρηματικό πλάνο, αξιολογείται από επιστημονική επιτροπή και βραβεύεται με χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ.

Βασικές ενότητες του εξατομικευμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για τους υποσχόμενους επιχειρηματίες είναι οικονομικά, χρηματοδότηση, επενδύσεις, μάρκετινγκ, πωλήσεις, επώνυμη πολιτική, επιχειρηματική στρατηγική, νομικά και φοροτεχνικά θέματα της επιχείρησης καθώς και τα υφιστάμενα χρηματοδοτικά προγράμματα νεοφυών επιχειρήσεων καθώς και η Εκπόνηση Επιχειρηματικού Σχεδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος: http://epefa.econ.uoa.gr, να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ή να τηλεφωνούν στο 210 368 9460-9462.

Οι αιτήσεις θα είναι ανοικτές μέχρι την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018. Έναρξη προγράμματος (1ο μάθημα): Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018. Ολοκλήρωση μαθημάτων: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019. Λήξη προγράμματος / Παρουσίαση επιχειρηματικών σχεδίων: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις