Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ikos Oceania: Διάκριση TripAdvisor στα All-inclusive ξενοδοχεία

Διάκριση έλαβε από τον παγκόσμιο οργανισμό αξιολόγησης TripAdvisor το ξενοδοχείο Oceania Club, που αναδείχθηκε ως το Καλύτερο Αll-inclusive Ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ως ένα από τα Top 25 Καλύτερα Πολυτελή All-inclusive Ξενοδοχεία στον κόσμο από τα Travellers’ Choice Awards για το 2014.

Για 12η χρονιά, τα ετήσια βραβεία TripAdvisor Travellers’ Choice τιμούν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, βασισμένα σε εκατομμύρια αληθινές και αμερόληπτες κριτικές και απόψεις από εκείνους που γνωρίζουν καλύτερα – τους πραγματικούς ταξιδιώτες.

Οι εξαιρετικές βαθμολογίες αφορούσαν τις υπηρεσίες του προσωπικού, το ξεχωριστό επίπεδο διαμονής και τις υποδομές ευεξίας, την μεγάλη ποικιλία σε a la carte εστιατόρια και το μοναδικό τοπίο. Είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που οι φιλοξενούμενοι εκτίμησαν και που όλα μαζί προσφέρουν μια μοναδική «all exclusive» εμπειρία.

To Oceania Club, μέλος πλέον των Ikos Resorts που θα μετονομαστεί σε Ikos Oceania το 2015, δημιουργεί εμπειρίες διακοπών «Infinite Lifestyle»: Θα προσφέρονται υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου, με ποιότητα, καλαισθησία, χαρακτήρα και στυλ. Στόχος των Ikos Resorts είναι αυτό το νέο concept να φέρει έναν άλλο αέρα στο all-inclusive υψηλών προδιαγραφών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μεσόγειο γενικότερα. Το Oceania Club θα παραμείνει κλειστό κατά τους χειμερινούς μήνες, ακολουθώντας ένα πλάνο αρχικής ανακαίνισης ύψους 4 εκ. ευρώ και θα ανοίξει ξανά τον Μάρτιο του 2015 ως Ikos Oceania.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις