Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έπαθλα 70.000 ευρώ στα Disrupt Ελλάδας και Κύπρου

Με πάνω από 2.000 συμμετέχοντες και ζωντανή αναμετάδοση σε 150 χώρες, το Disrupt, Startup, ScaleUP άνοιξε φέτος σε διεθνές επίπεδο την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC), πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών. Φιλοξένησε 100 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, 5 ζωντανούς διεθνείς διαγωνισμούς, πάνω από 30 εργαστήρια (workshops) εστιασμένα σε θέματα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, συζητήσεις σε πάνελ, καλλιτεχνικά δρώμενα.

Συνολικά, 50 startups από 15 χώρες του κόσμου διεκδίκησαν βραβεία ύψους 68.000 € και υπηρεσίες που θα τα βοηθήσουν να ξεκινήσουν και να ενδυναμώσουν την επιχείρησή τους.

Από την άλλη, το Disrupt Cyprus, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου, ήταν μια εκδήλωση που ολοκλήρωσε τις εργασίες της Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητα Κύπρου 2014, με κεντρικούς ομιλητές από τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Ιρλανδία, την Ελλάδα και την Κύπρο και έναν ζωντανό διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών με υψηλές προοπτικές επιτυχίας.

Τρεις νικητές βραβεύτηκαν με χρηματικό έπαθλο 1.500 € από τους ID-GC, τεχνικό εξοπλισμό αξίας 1.000 € από την Cyta Κύπρου, καθώς και 1 μήνα δωρεάν φιλοξενία στο Capital Impact και τους 2 επόμενους μήνες με 50% έκπτωση από το Cyban.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις