Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το uberTAXI στην Αθήνα

Σήμερα, Τρίτη, η Uber ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του UberTaxi στην Αθήνα, ένα γεγονός που είχε προανναγγείλει αποκλειστικά το Startupper.gr νωρίτερα το πρωί.

Η πλατφόρμα της Uber συνδέει τους οδηγούς με τους επιβάτες σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Είτε λοιπόν κάποιος πηγαίνει για ψώνια στην Κηφισιά, βόλτα με φίλους στο κέντρο της Αθήνας, για έναν καφέ δίπλα στη θάλασσα, για ψάρι στον Πειραιά, είτε στη δουλειά σου, το uberTAXI προσφέρει έναν εύκολο, ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο για να διασχίσει την πόλη.

Το uberTAXI είναι η εφαρμογή για smartphones της Uber που συνδέει τους επιβάτες με τους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί στην ίδια πλατφόρμα. Με το uberTAXI, οι επαγγελματίες οδηγοί Ταξί, της Αθήνας, μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους παίρνοντας περισσότερα δρομολόγια και μειώνοντάς παράλληλα το χρόνο αναμονής τους στις πιάτσες.

uberTaxi_Athens_702x336

Σε ανακοίνωση της η Uber Greece αναφέρει ότι η Αθήνα είναι ιδανική για το λανσάρισμα του uberTAXI καθώς διαθέτει περισσότερους από 10.000 οδηγούς Ταξί έτοιμους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους επιβάτες. Η λειτουργία του uberTAXI αναδεικνύει τη σημασία της αξιοποίησης του υπάρχοντος συστήματος μεταφορών, με την τεχνολογία που φέρνει η Uber να συμπληρώνει τις επιλογές που ήδη υπάρχουν στην Αθήνα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα της πλατφόρμας uberTAXI στην Αθήνα. Το uberTAXI δίνει στον κόσμο μια εύκολη και αξιόπιστη επιλογή για να κινείται στην πόλη», δήλωσε σχετικά ο LoïcAmadò, εκπρόσωπος της Uber Greece.

«Το uberTAXI ανοίγει την πλατφόρμα και την τεχνολογία της Uber στους επαγγελματίες οδηγούς Ταξί, προσφέροντας περισσότερες επιλογές τόσο σε αυτούς όσο και στους αθηναίους επιβάτες. Με την τάση στις μεταφορές να είναι οι συναλλαγές χωρίς μετρητά, το uberTAXI δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα τους και να προσφέρουν την ποιοτική εμπειρία της Uber στην, γεμάτη ζωή, ελληνική πρωτεύουσα» ανέφερε ακόμη ο Loïc Amadò.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούνε να βρουν στο blog της Uber για την Ελλάδα και ειδικότερα την Αθήνα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις