Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H iHeartMedia εξαγόρασε την ελληνική Radiojar!

Η iHeartMedia, μια μεγάλη αμερικανική εταιρεία digital media, ανακοίνωσε την απόκτηση της Radiojar Information Technology AE η οποία προσφέρει μια πλατφόρμα ιντερνετικών ραδιοφωνικών εκπομπών.

Η Radiojar συγκεκριμένα εξαγοράστηκε από την θυγατρική της iHeartMedia, RCS, η οποία είναι ένας μεγάλος πάροχος εκπομπών ραδιοφώνου στο Internet, εξυπηρετώντας περισσότερες από 14.000 εταιρείες ραδιοφωνικής, ψηφιακής, τηλεοπτικής, καλωδιακής και δορυφορικής μουσικής παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο της εξαγοράς, η Radiojar θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και να παρέχει εργαλεία που επιτρέπουν σε ανεξάρτητους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ραδιοφωνικούς σταθμούς και άτομα να δημιουργούν άμεσα τους δικούς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και να μεταδίδουν από οπουδήποτε στον κόσμο.

Αν και δεν έγινε γνωστό το ποσό της εξαγοράς, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο για τη συγκεκριμένη αγορά.

Η Radiojar ιδρύθηκε το 2013 από τους Στάθη Κουτσογιώργο, Σπύρο Πιλαφά, Φώτη Πολίτη και Γιώργο Τερεζάκη, έχει την έδρα της στο Found.Ation και ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της PJ Tech Catalyst Fund , πρόκειται μάλιστα για την πρώτη επένδυση του Jeremie fund ύψους 330.000 ευρώ το 2013.

Η ομάδα της Radiojar είναι ενθουσιασμένη που ενώνει τις δυνάμεις της με την μεγαλύτερη εταιρία ήχου στην Αμερική – iHeartMedia, καθώς και την RCS – μια εταιρεία που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την καινοτομία του λογισμικού“, δήλωσε ο Στάθης Κουτσογιώργος, CEO της Radiojar. “Μοιραζόμαστε ένα όραμα για τη σημασία των τεχνολογιών που βασίζονται στο cloud και προσβλέπουμε στην ευκαιρία να εξελιχθούμε και να προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις