Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress “επιστρέφει” με νέο meetup

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress επανέρχεται με την πρώτη συνάντηση του έτους στην πόλη της Λάρισας. Το πρώτο meetup θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο νέο κτήριο Εκπαιδευτικού Οργανισμού Όμηρος που στεγάζει το ΙΕΚ Όμηρος και το Aegean College (Πατρόκλου 14).

Σε αυτό το πρώτο WordPress Larissa Meetup για το 2020, θα μιλήσουν:

  • Ο Ευάγγελος Αθανασιάδης, λάτρης του web και του ανοιχτού λογισμικού και της τεχνολογίας.
    Ασχολείται με το WordPress από το 2005 και ηγείται της Ελληνικής μετάφρασης και διανομής του WordPress.

    Σε αυτή την παρουσίαση, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν διαχείριση του WordPress. Θα ανακαλύψουν πώς να εγκαταστήσουν θέματα και λειτουργικότητα αλλά και πως θα γράψουν το πρώτο τους άρθρο με τον νέο διορθωτή Gutenberg.

  • Ο Θάνος Παπαβασιλείου, αυτοδίδακτος Product Designer που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο και στο Σβορώνο Πιερίας. Ex Designer @CSSIgniter, Ex Head of Design @incrediblue, την τελευταία 5ετία σχεδιάζει B2B πλατφόρμες αγοροπωλησιών στο Λονδίνο για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών, όπως ο οίκος δημοπρασιών Christie’s, η Lloyd’s of London, η Leaseplan και η Mitsui.

    Σε αυτή την ομιλία, ο Θάνος πρόκειται να μοιραστεί μερικές πρακτικές συμβουλές για μια σωστή WooCommerce User Experience. Από τη σελίδα προορισμού έως το check out, αυτές οι οδηγίες θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν καταστήματα που προσελκύουν το χρήστη.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου του Facebook). Όλες οι τοπικές συναντήσεις της Ελληνικής Κοινότητας είναι απολύτως ανοικτές και δωρεάν.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις