Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Tesla “γιορτάζει” την παραγωγή ενός εκατ. ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Tesla κατάφερε να πετύχει έναν από τους – κάποτε – πιο φιλόδοξους στόχους της: να κατασκευάσει ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως το 2020.

Ο CEO της εταιρείας, Elon Musk,  κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες στο Twitter συγχαίροντας την ομάδα του για την κατασκευή του εκατομμυριοστού αυτοκινήτου. Στη μία φωτογραφία απεικονίζεται ένα κόκκινο Model Y, πιθανότατα το αυτοκίνητο – ορόσημο, ενώ στην άλλη φαίνεται το ίδιο αυτοκίνητο μαζί με προσωπικό της εταιρείας.

H αυτοκινητοβιομηχανία μπροστά σε κατακλυσμιαίο γεγονός!

Αυτή τη στιγμή οι αυτοκινητοβιομηχανίες, σε Ιαπωνία και Αμερική κυρίως, βρίσκονται σε πανικό και ας μη φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Συνέβη το αδιανόητο! Η Tesla κατάφερε και να επιζήσει και να αυξήσει την παραγωγή της και να βελτιώσει τα μοντέλα της, ενώ κανείς δεν περίμενε ότι ο κόσμος θα έδειχνε προτίμηση στα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα τόσο γρήγορα.

Επιπρόσθετα οι παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα καταφέρουν να βγάλουν τα “σωστά” ηλεκτρικά μοντέλα, ανταγωνιστικά των Tesla, εντός του 2021 όπως ήταν αρχικά οι προβλέψεις, με την επόμενη γενιά των ηλεκτρικών μοντέλων να αναμένεται προς το 2025 και μετά. Αν όντως συμβεί αυτό τότε, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να βρεθούμε μπροστά σε κατακλυσμιαία γεγονότα στην αυτοκινητοβιομηχανία, επιπέδου κινητών Nokia και Blackberry, συμπεριλαμβανομένων των προμηθευτών εξαρτημάτων αλλά και του καναλιού πωλήσεων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις