Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

E3: Ακυρώνεται το μεγαλύτερο gaming event

Ακυρώνεται και το E3 (Electronic Entertainment Expo)  , το μεγαλύτερο  video game συνέδριο στον κόσμο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τa διεθνή μέσα που μεταδίδουν την είδηση, η ESA, η οποία διοργανώνει το συνέδριο, ανέφερε σε εσωτερικό σημείωμα χθες, ότι “διερευνά την επιλογή να πραγματοποιηθεί το event online αργότερα το καλοκαίρι”, ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Το E3 ήταν ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα events της χρονιάς, αφού στο πλαίσιο του γίνονται κάθε χρόνο σημαντικές ανακοινώσεις για νέο hardware και software. Ειδικά φέτος, αναμένονταν ιδιαίτερα οι ανακοινώσεις Microsoft και Sony για τις νέες κονσόλες που ετοιμάζουν.

Οι ακυρώσεις εκδηλώσεων τις τελευταίες μέρες είναι μαζικές λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μεταξύ αυτών που έχουν ήδη ματαιωθεί είναι το F8 του Facebook, το Game Developers Conference, το ετήσιο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η μεγάλη μουσική, κινηματογραφική και τεχνολογική εκδήλωση SXSW στο Ώστιν του Τέξας και η εκδήλωση Collision, η οποία θα πραγματοποιηθεί online.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις