AthensFashionClub: Δωρεάν e-learning για σπουδαστές από όλη την Ελλάδα

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub με ειδική πλατφόρμα E-Learning προσφέρει άμεσα και δωρεάν σε όλους τους σπουδαστές σχολών μόδας πανελλαδικά, online εκπαίδευση στα βασικά τους μαθήματα σπουδών μέσα από το δικό της εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε οι σπουδαστές να παραμείνουν σε ενεργή δράση και δημιουργικοί καθ’ όλη την διάρκεια των ειδικών προληπτικών μέτρων που αφορούν την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η ιδιοκτήτρια της Σχολής Μόδας AthensFashionClub, Βυτινίδου Μαρία, αποφάσισε να προσφέρει την τεχνογνωσία της εκπαίδευσής τους με μία σειρά μαθημάτων μόδας E-Learning Classes, τα οποία μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι δωρεάν και με ασφάλεια από τον υπολογιστή, το tablet, ή το κινητό τους στο σπίτι.

Όπως καταθέτει η ίδια: “Βιώνουμε όλοι στην Ελλάδα μία κατάσταση πρωτόγνωρη και πολύ στρεσογόνα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και κυρίως υπεύθυνοι απέναντι στο πρόβλημα. Εδώ και 3 χρόνια λειτουργούμε στην σχολή μας όλα τα μαθήματα σχεδιαστών και στυλιστών μόδας με E-Learning μέσω της ειδικά σχεδιασμένης πλατφόρμας, επομένως για εμάς η μεγάλη αλλαγή που έφερε ο κορωνοϊός στην εκπαίδευση και η στροφή προς το διαδίκτυο δεν αποτέλεσε κάτι καινούργιο.

Αισθάνθηκα όμως κάποια στιγμή ότι ήθελα να προσφέρω μέσω της θέσης μου κάτι παραπάνω όχι μόνο στους δικούς μας σπουδαστές, αλλά στους σπουδαστές όλων των σχολών μόδας Πανελλαδικά. Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να αποτελέσει με κανένα τρόπο απογοήτευση στον σπουδαστή και νέο δημιουργό, για τον οποίο η έμπνευση και η εύρυθμη καθημερινότητα αποτελεί το απαραίτητο υπόβαθρο για να σχεδιάσει συλλογές ή να δημιουργήσει editorial μόδας. Aπεναντίας, μπορεί να δώσει κίνητρο για να συνεχίσει πιο δυνατά τον αγώνα του προς την ολοκλήρωση των σπουδών του και να βρει σύμμαχους σε αυτό. Εμείς λοιπόν από την πλευρά μας θέλουμε να υποστηρίξουμε αυτόν τον αγώνα και να είμαστε σύμμαχοι σε όλους τους σπουδαστές πανελλαδικά”.

Ο Διευθυντής της Σχολής, Δημητρακόπουλος, σχολιάζει: “Ανοίγουμε την αγκαλιά μας πανελλαδικά και διαδικτυακά για όλους τους σπουδαστές σχολών μόδας, σεβόμενοι τον αγώνα τους για μάθηση και με κατανόηση στην ψυχολογικό φορτίο της εποχής. Ευελπιστούμε αυτή η κατάσταση να λήξει το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη να συνεχίσουν τις σπουδές τους πιο ομαλά”.

Τα δωρεάν μαθήματα ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σπουδαστές μόδας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από όλες τις σχολές εντελώς δωρεάν.

  • Όλη η E-Learning εκπαίδευση πραγματοποιείται live streaming μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της AthensFashionClub με διαδραστική επικοινωνία με τον καθηγητή, ώστε να γίνεται συζήτηση και αλληλεπίδραση με τους σπουδαστές όπως και όταν γίνεται το μάθημα στην τάξη.
  • Ταυτόχρονα με την διαδραστική προφορική επικοινωνία καθηγητή-σπουδαστή υπάρχει ειδική πρόσβαση γραπτής επικοινωνίας για ανταλλαγή links ή tips στα οποία μπορούν όλοι να συμμετάσχουν
  • Αν κάποιος έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα εκείνη την χρονική στιγμή, μπορεί να το δει καταγεγραμμένο εκ των υστέρων.
  • Δημιουργείται account για τον κάθε συμμετέχοντα με προσωπικούς κωδικούς
  • Ο κάθε συμμετέχοντας έχει στην συνέχεια πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό που διδάχτηκε καθ’ όλη την διάρκεια που λειτουργούν τα FREE Ε-Learning Classes

Τα FREE Ε-Learning Classes είναι τα παρακάτω:

Fashion Business, Marketing & Branding  – Τετάρτη 18/3/2020 –  Ώρα : 14.00μμ-16.00μμ με καθηγήτρια την Σχεδιάστρια και Ιδιοκτήτρια της σχολής AthensFashionClub, Βυτινίδου Μαρία.

-Fashion Drawing & Ιllustration – Πέμπτη 19/3/2020 –  Ώρα : 13.00μμ-15.00μμ, με καθηγήτρια την Fashion Illustrator, Μαρία Υψηλάντου.

-Fabric Technology – Παρασκευή 20/3/2020 – Ώρα: 14.00μμ-16.00μμ, με καθηγητή τον Κλωστοϋφαντουργό Μηχανικό και Διευθυντή της σχολής AthensFashionClub, Δημητρακόπουλο Ευάγγελο

Δηλώσεις συμμετοχής:

1.Mπορούν όλοι να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι σπουδαστές σχολών μόδας (Α,Β,Γ έτος
σπουδών).
2.Προαπαιτούμενα συμμετοχής είναι η πρόσβαση από Η/Υ, tablet ή κινητό με ήχο και εικόνα και καλή ταχύτητα στο internet.
3.Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, σε ποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδάζουν
4.Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή το αργότερο μία ημέρα πριν την έναρξη των μαθημάτων τα οποία θέλουν να παρακολουθήσουν ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα.
5.Δηλώσεις μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στο 2103300008 ή με mail στο [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις