Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σκλαβενίτης και efood ενώνουν τις δυνάμεις τους για αυθημερόν παραδόσεις προϊόντων

Ξεκίνησε χθες (23/3), σε πιλοτικό επίπεδο, η συνεργασία – έκπληξη μεταξύ Σκλαβενίτη και e-food!Πλέον, μέσα από το e-food, οι χρήστες – αρχικά μόνο στην περιοχή του Περιστερίου – μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 2.500 προϊόντα από όλες τις κατηγορίες σούπερ μάρκετ και να τα παραλάβουν στον χώρο τους.

Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω κάρτας. Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται μέχρι τις 16.00 θα παραδίδονται αυθημερόν, ενώ όσες υποβάλλονται μετά τη συγκεκριμένη ώρα, την επόμενη ημέρα.

Όπως προαναφέρθηκε, η υπηρεσία ξεκινά από το Περιστέρι και συγκεκριμένα την περιοχή του Κηφισού, αναμένεται όμως μετά από τη δοκιμή, να προστεθούν κι άλλες περιοχές στην Αθήνα και αργότερα ίσως σε Θεσσαλονίκη και επαρχία.

Πρόκειται για μια συνεργασία που έρχεται να καλύψει την αυξημένη ζήτηση σε είδη σούπερ μάρκετ που προκαλεί η πανδημία καθώς και την ανάγκη του καταναλωτή για εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως. Ταυτόχρονα, η συνεργασία εξυπηρετεί τη στρατηγική ψηφιακού μετασχηματισμού της Σκλαβενίτης, η οποία από τον Ιανουάριο είχε “μπει” στην αγορά των online σούπερ μάρκετ με την εξαγορά του caremarket.gr.

Την ίδια περιοχή, αλλά και αρκετές ακόμα εξυπηρετεί και η αλυσίδα ekioskys.gr με είδη περιπτέρου και παντοπωλείου με ταχύτατη δωρεάν παράδοση.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις