Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Disrupt Cyprus “φιλοξενεί” την κοινότητα Women Techmakers Cyprus

Σήμερα, 25 Μαρτίου, στις 19.00, το Disrupt Cyprus Live, φιλοξενεί την Γαλάτεια Παρθενίου από την κοινότητα Women TechMakers Cyprus.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην τηλε-εργασία, στο πώς μπορεί κάποιος να δουλεύει από σπίτι αλλά και στην πρωτοβουλία δημιουργίας μιας νέας κοινότητας στην Κύπρο από γυναίκες στο χώρο της τεχνολογίας. Σημειώνεται ότι η δράση Women TechMakers ξεκίνησε από την Google και σήμερα έχει πρεσβευτές σε διάφορες χώρες ανά το παγκόσμιο.

Η Γαλάτεια Παρθενίου

Η Γαλάτεια έχει σπουδάσει Επιστήμη της Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Sheffield και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στον Προγραμματισμό για εφαρμογές για κινητές συσκευές. Έχοντας δουλέψει για 2 χρόνια στην σκηνή των νεοφυών επιχειρήσεων του Λονδίνου, επέστρεψε στην Κύπρο μόνιμα πλέον όπου δούλεψε για περισσότερο από 1 χρόνο εξ’ αποστάσεως για μία εταιρία όπου η βάση της είναι το Λονδίνο.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση συντονιστείτε στο DisruptCyprus. Αν έχετε ερωτήσεις μπορείτε να τις στείλετε μέσω email στο [email protected] και θα απαντηθούν κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις