Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Coca-Cola Τρία Έψιλον και Coca-Cola Hellas στο πλευρό γιατρών και νοσηλευτών

Στηρίζοντας έμπρακτα ιατρούς, νοσηλευτές αλλά και όλους τους πολίτες και αναγνωρίζοντας τη μάχη που δίνουν καθημερινά με τον COVID-19, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas διαθέτουν τα προϊόντα τους δωρεάν σε ΕΚΑΒ, ΕΟΔΥ, Νοσοκομεία Αναφοράς και κοινωνικά παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα «ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης» προς αυτούς τους ανθρώπους, σημειώνουν οι η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas, οι οποίες από την αρχή αυτής της κρίσης έχουν αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας, παραμένοντας παράλληλα στο πλευρό των Κοινωνικών Παντοπωλείων, με στόχο να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των πολιτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, μέχρι σήμερα, οι εταιρείες έχουν διαθέσει περισσότερα από 382.000 προϊόντα σε 15 Νοσοκομεία Αναφοράς και αποκλειστικής νοσηλείας σε όλη την Ελλάδα, σε Εθνικά Κέντρα Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) ανά την Ελλάδα, στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε κοινωνικά παντοπωλεία και σε εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Αθηναίων και δεσμεύονται να συνεχίσουν να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες τους για όσο χρειαστεί.

«Μια κίνηση απλή, αλλά με βαθύ συμβολισμό. Ένα ευχαριστώ προς στους ανθρώπους που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» μιας συντονισμένης εθνικής προσπάθειας», τονίζει η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Coca-Cola Hellas.

Επειδή όμως ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την αυτοθυσία όλων των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης, οι άνθρωποι της εταιρείας συγκέντρωσαν δεκάδες ευχαριστώ σε ένα βίντεο:

«Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, όπως και σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και η Cola-Cola Hellas συμβάλλουν δυναμικά. Από την πρώτη στιγμή, βρίσκονται δίπλα στην κοινωνία με αίσθημα αλληλεγγύης και φροντίδας, με σκοπό να ενισχύσουν την μεγαλειώδη προσπάθεια των φορέων και να στηρίξουν αυτούς που έχουν ανάγκη. Με αισιοδοξία και υπευθυνότητα οι εταιρείες θέλουν να είναι μέρος της λύσης αλλά και την επόμενης ημέρας», καταλήγουν οι εταιρείες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις