Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το START Project “μετακομίζει” στο Σεράφειο και ξεκινά σταδιακά τα μαθήματα με φυσική παρουσία

Παράλληλα, συνεχίζονται ο ψηφιακός κύκλος μαθημάτων

Το START Project συνεχίζει τον κύκλο μαθημάτων του online, προσφέροντας τεχνικές γνώσεις και ψηφιακές δεξιότητες σε όλους. Όλα τα προγράμματά του προσφέρονται δωρεάν, ενώ τα bootcamps του παρέχουν άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας.

Τα διαδικτυακά μαθήματα περιλαμβάνουν ενότητες που καλύπτουν θεματικές όπως ο προγραμματισμός και το digital marketing, αλλά και κατηγορίες για όλους: Αρχάριους, προχωρημένους, εξειδικευμένους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Ενδεικτικά, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν πώς να χειρίζονται ιστοσελίδες με το WordPress, προγραμματισμό με το Visual Studio Code, αλλά και τα εργαλεία Git και Github για web development στον τομέα του version control.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις διδακτέες ενότητες, και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα https://www.startproject.gr/ .

Από τις αρχές Ιουνίου θα ξεκινήσουν σταδιακά και τα μαθήματα με φυσική παρουσία, σε έναν νέο, σύγχρονο χώρο, έχοντας μεριμνήσει για όλα τα μέτρα ασφαλείας. Το Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, στο οποίο φιλοξενείται πλέον το START Project, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς, σε ένα σημείο με εύκολη πρόσβαση, αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η στάση μετρό Κεραμεικός. Περισσότερες πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις αλλά και για τους τρόπους πρόσβασης στο Σεράφειο θα βρείτε στο http://www.serafio.gr/ .

Το START Project υλοποιείται από τη Socialinnov, με την υποστήριξη της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (EATA), της Microsoft Ελλάδος, ελληνικού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος και άλλων Οργανισμών, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα για τους Αθηναίους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή και εθνικότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις