Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Real-time ενημέρωση για την πληρότητα στις παραλίες από την Plazz

Νέοι χάρτες, δυνατότητα περιορισμού μαζικής προσέλευσης και δυνατότητα αυτόματης εμφάνισης του καταλόγου φαγητού / ποτού

Με αφορμή τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται με την πανδημία, η πλατφόρμα online κράτησης και διαχείρισης παραλίας Plazz που διαθέτει ήδη ένα δίκτυο από 3.500 ξαπλώστρες σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 50.000 χρήστες, προσάρμοσε τις υπηρεσίες της, με στόχο την προστασία της υγείας των χρηστών της.

Στην πλατφόρμα, οι ιδιοκτήτες μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις κρατήσεις, ώστε να οργανώνουν τους επισκέπτες που προσέρχονται στην παραλία ή στην πισίνα χωρίς απώλειες και δυσαρεστημένους πελάτες και να έχουν στην διάθεση τους όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να απολυμαίνουν τους χώρους και τα αντικείμενα ύστερα από κάθε αναχώρηση επισκέπτη.

Επίσης, μέσω της Plazz, η επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τις reserved ξαπλώστρες στην παραλία ή στην πισίνα ώστε να αυξήσει την προσέλκυση των επισκεπτών όπως επίσης και την δυνατότητα αναλυτικής εικόνας στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας και εσόδων.

Πέρα από τα παραπάνω, στην εφαρμογή έχει σχεδιαστεί από την αρχή ο χάρτης απεικόνισης του χώρου της παραλίας και της πισίνας ώστε να είναι διακριτές οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων των ομπρελών. Παράλληλα, έχει τεθεί σε εφαρμογή η δυνατότητα περιορισμού μαζικής προσέλευσης σε επιλεγμένες ώρες προς αποφυγήν συνωστισμού ενώ έχει προστεθεί και η δυνατότητα αυτόματης εμφάνισης στην εφαρμογή του καταλόγου φαγητού / ποτού (food menu) της επιχείρησης ώστε να αποφεύγεται κάθε επαφή με οποιονδήποτε τυπωμένο κατάλογο.

Σύμφωνα με τους ιδρυτές της πλατφόρμας Plazz, “τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι τουριστικές επιχειρήσεις χρειάζονται να αισθάνονται ασφαλείς και εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε, όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε να τους προσφέρουμε, ένα περιβάλλον ασφάλειας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη”. Γι’ αυτό, “ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τις επιχειρήσεις και συνεχίζουμε με οργάνωση και αξιοπιστία για να αναδείξουμε την χώρα μας όχι μόνο ως τον πιο κορυφαίο αλλά και ως τον πιο ασφαλή προορισμό”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις