Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Ανοίγουν” στις 15 Ιουλίου οι πτήσεις της Emirates προς την Ελλάδα

Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν online στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων

Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ξεκινά από τις 15 Ιουλίου ξανά τις πτήσεις με προορισμό τη χώρα μας, ενώ σταδιακά προχωρά σε επανεκκίνηση των πτήσεών της και για άλλους προορισμούς.

Οι πελάτες της Emirates θα μπορούν, ξεκινώντας από την συγκεκριμένη ημέρα, να ταξιδέψουν τόσο προς το Ντουμπάι όσο και προς άλλους προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία, τον Ειρηνικό και την Ευρώπη ή την Αμερική, μέσω του Ντουμπάι, εφόσον βέβαια τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού.

Πιο αναλυτικά, μέσα στον Ιούλιο “ξεκλειδώνουν” πτήσεις προς έξι ακόμα πόλεις: τη Λάρνακα από 15 Ιουλίου, τη Ρώμη από 15 Ιουλίου, τo Χαρτούμ από 3 Ιουλίου, το Αμμάν, από 5 Ιουλίου, την Οζάκα, από 7 Ιουλίου και την Narita από 8 Ιουλίου.

Οι κρατήσεις πτήσεων μπορούν να γίνουν online στο emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις της Emirates και τις τρέχουσες υπηρεσίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.emirates.com/wherewefly.

Υπενθυμίζεται ότι η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.

Γιατί να πάει ένας Startupper στο Ντουμπάι;

Στο Ντουμπάι λειτουργούν δυο από τα σημαντικότερα τεχνολογικά πάρκα της Μέσης Ανατολής που έχουν εξελιχθεί τα τελευταία σε παγκόσμιο πόλο έλξης επιχειρήσεων και επισκεπτών: το Dubai Internet City (DIC) και το Dubai Media City (DMC).

Το Dubai Internet City (DIC) είναι ένα πάρκο τεχνολογίας που αναπτύχθηκε από την κυβέρνηση του Ντουμπάι σε συνεργασία με την TECOM Investments και ξεκίνησε την λειτουργία του επίσημα τον Οκτώβριο του 2000. Διαθέτει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο τετραγωνικά πόδια προνομιακού χώρου γραφείων και εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται ήδη πάνω από 1400 εταιρείες από όλο τον κόσμο με πάνω από 10.000 εργαζόμενους.

Ανάμεσά τους τεχνολογικοί κολοσσοί όπως το Facebook, το LinkedIn και η Google και πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας και λογισμικού, όπως οι Microsoft, IBM, Oracle, Dell, Intel, Huawei, Samsung, SAP, Sun Microsystems, Cisco, HP, Nokia, Cognizant και Accenture.
Αποτελεί ένα από τα αξιοθέατα της πόλης του Ντουμπάι και προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμυρίων επισκεπτών.

Το Dubai Internet City παρέχει ένα οικοσύστημα που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την επιχειρηματική ανάπτυξη εταιρειών Διαδικτύου και Τεχνολογίας Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και θεωρείται ως το μεγαλύτερο στη Μέση Ανατολή και ένα από τα σημαντικότερα στην Ασία.
Είναι παράλληλα και “ελεύθερη οικονομική ζώνη” παρέχοντας στις εταιρείες που έχουν την έδρα τους στο Dubai Internet City μια σειρά ιδιοκτησιακών, φορολογικών και τελωνειακών παροχών που είναι εγγυημένα από το νόμο για μια περίοδο 50 ετών.

Το Dubai Internet City βρίσκεται δίπλα στο μεγαλύτερο πάρκο ραδιοτηλεοπτικών μέσων, παραγωγών και ΜΜΕ στην Ασία, το γνωστό κι ως “Dubai Media City” (DMC), όπου φιλοξενούνται πάνω από 1300 τοπικά, περιφερειακά και διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, όπως επίσης ειδησεογραφικά πρακτορεία, εκδοτικοί όμιλοι, online media, digital agencies, διαφημιστικά γραφεία και εταιρείες παραγωγής.

Το Dubai Media City είναι επίσης τεχνολογικό πάρκο εξειδικευμένο στον τομέα των ΜΜΕ και λειτουργεί με το ειδικό καθεστώς “ελεύθερης οικονομικής ζώνης” παρέχοντας στις εταιρείες ειδικό φορολογικό καθεστώς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις