Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Δάνειο στη στιγμή” από την ΙΚΕΑ – Μέχρι 15.000 ευρώ, σε 20 λεπτά

Μια νέα υπηρεσία πληρωμών με τίτλο «ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ», παρουσίασε η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS.

Με το νέο αυτό πρόγραμμα, οι πελάτες της ΙΚΕΑ έχουν τώρα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν αγορές, λαμβάνοντας δάνειο αξίας 250 ευρώ έως 15.000 ευρώ, με προνομιακό, σταθερό επιτόκιο 9,9% και δυνατότητα εξόφλησης από 6 έως 48 μήνες.

Για να γίνει αυτό, το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθεί κανείς τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ, να συμπληρώσει την αντίστοιχη αίτηση και η συνεργαζόμενη τράπεζα θα ενημερώσει εάν εγκρίνει το αίτημα χρηματοδότησης σε ελάχιστο χρόνο – από 3’ έως 20’ λεπτά.

Μέσα σε λίγα μόνο λεπτά από την έγκριση του δανείου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει τις αγορές του, έχοντας μαζί του μόνο το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα.

Ο Θοδωρής Φελέκης, Sales, Range & Logistic Manager της ΙΚΕΑ, δήλωσε σχετικά, : «Η σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα διαμορφώνει νέα δεδομένα τόσο για τους καταναλωτές όσο και τις επιχειρήσεις. Ως εταιρεία, στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον καταναλωτή, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για το σύνολο των πελατών μας και καινοτόμες λύσεις, που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Για αυτό το λόγο, εισάγουμε σήμερα έναν επιπλέον τρόπο πληρωμής, το «ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ», δίνοντας σε πελάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν εύκολα τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ».

Η υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις