Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Acronis συνεχίζει τις εξαγορές για μια ολοκληρωμένη σουίτα Cybersecurity

Η Acronis, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείας προστασίας δεδομένων στον κυβερνοχώρο, εξαγόρασε την DeviceLock Inc., μια καταξιωμένη εταιρεία λογισμικού πρόληψης διαρροών δεδομένων σε τερματικές συσκευές για επιχειρήσεις και κυβερνητικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η DeviceLock θα γίνει θυγατρική της Acronis.

H DeviceLock έχει πάνω από 20 έτη παρουσία στην αγορά και προστατεύει 4 εκατομμύρια υπολογιστές σε περισσότερους από 5.000 οργανισμούς και εταιρείες παγκοσμίως σε διάφορους τομείς, όπως τραπεζικό και χρηματοοικονομικό, ιατρικό, φαρμακευτικό, κατασκευές, λιανικό εμπόριο αλλά και σε κυβερνήσεις και τον στρατό.

Η Acronis εξαγοράζει την 5nine και ενισχύει τις υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας που προσφέρει

Το DeviceLock DLP έχει σχεδιαστεί για να σταματά τη διαρροή δεδομένων στην πηγή, καθώς σχεδόν τα δύο τρίτα των σοβαρών περιστατικών διαρροής δεδομένων προκαλούνται από υπαλλήλους, τρίτους εργολάβους ή επισκέπτες – είτε μέσω ακούσιων λαθών είτε μέσω κακόβουλης πρόθεσης. Οι λύσεις της DeviceLock παρέχουν κορυφαία προστασία των πολύτιμων δεδομένων από αυτήν τη σοβαρή απειλή εκ των έσω. Η απόκτηση αυτών των νέων δυνατοτήτων θα βοηθήσει την Acronis, στην αποστολή της να παρέχει κορυφαία προστασία στον κυβερνοχώρο, σε κάθε επιχείρηση.

Η Acronis θα ενσωματώσει την τεχνολογία DeviceLock στην Acronis Cyber Platform, προσφέροντας νέες υπηρεσίες μέσω της πύλης Acronis Cyber ​​Cloud Solutions.

Μαζί με την πλήρη σουίτα DLP της DeviceLock, η Acronis θα προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της μια απλή και προσιτή προσέγγιση για την αποτροπή διαρροών δεδομένων από εταιρικούς φορητούς υπολογιστές, Windows και Mac, επιτραπέζιους υπολογιστές, Virtual Machines αλλά και εφαρμογές των Windows, που καλύπτουν τους πέντε πυλώνες Cyber ​​Protection της Acronis – ασφάλεια, προσβασιμότητα , απόρρητο, αυθεντικότητα και εξασφάλιση (SAPAS) όλων των δεδομένων, εφαρμογών και συστημάτων ενός οργανισμού.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις