Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα συνεργασία Welcome Pickups και Keeano

Τη νέα της συνεργασία με την keeano, την ελληνική “μηχανή αναζήτησης” παραλιών, ανακοίνωσε η Welcome Pickups, λανσάροντας ουσιαστικά μια νέα υπηρεσία.

H Keeano, μέσα από την πλατφόρμα της επιτρέπει στον χρήστη να εξερευνήσει πάνω από 5,000 μεσογειακές παραλίες, μέσω αεροφωτογραφιών και να βρει αυτές που του ταιριάζουν, βάσει τοποθεσίας, ενδιαφερόντων ή και διάθεσης.

Με τη νέα συνεργασία, οι χρήστες της Keeano θα ωφεληθούν, απολαμβάνοντας “μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία μεταφοράς σε προσιτή τιμή”. Από την άλλη, οι πελάτες της Welcome θα αποκτήσουν περισσότερες επιλογές στις μετακινήσεις τους. Και επειδή διανύουμε και πανδημία, η εταιρεία τονίζει ότι προσφέρει “ανέπαφες διαδρομές” με “επαγγελματίες και φιλικούς οδηγούς”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια νέα συνεργασία με την Keeano … Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ασφαλείς, αξιόπιστες ιδιωτικές μεταφορές σε εκπληκτικές παραλίες της Μεσογείου. Έχοντας κάνει κράτηση σε δευτερόλεπτα από την άνεση της εφαρμογής Keeano”, αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική δημοσίευση της Welcome.

Πώς, πότε, που

Μέσω του προφίλ του στην Keeano, στην επιλογή μεταφοράς, ο χρήστης διαλέγει “by land”. Στη συνέχεια βρίσκει την παραλία που του ταιριάζει, πηγαίνει στη σελίδα του μέρους, επιλέγει ‘Get directions’ και αμέσως μετά ‘Book your transfer’. Αμέσως, ο χρήστης ανακατευθύνεται σε μία προ-συμπληρωμένη σελίδα κράτησης στην πλατφόρμα της Welcome Pickups όπου ολοκληρώνει τη διαδικασία.  Η υπηρεσία ξεκίνησε να λειτουργεί χθες, 12 Αυγούστου σε συγκεκριμένες περιοχές (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη, Πάρο, Ζάκυνθο και Ρόδο).

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις