Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Cuure: 1,8 εκατ. ευρώ για συμπληρώματα διατροφής με… συνδρομή!

Μόλις ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της, η γαλλική Startup Cuure, η οποία παρέχει συνδρομητικά πακέτα συμπληρωμάτων διατροφής, εξασφάλισε χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ από τις Kima Ventures και Newfund Ventures με στόχο να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Παρότι βρίσκεται σε έναν χώρο με μεγάλο ανταγωνισμό, η εταιρεία διαφοροποιείται καθώς απευθύνεται απευθείας στον πελάτη και όχι σε φαρμακεία ή άλλα σημεία πώλησης. Η Cuure δίνει στους πελάτες της ερωτηματολόγια και με βάση αυτά τους στέλνει τα συμπληρώματα που χρειάζονται μηνιαίως. Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή, ωστόσο η εταιρεία συμβουλεύει τους πελάτες της να τη δοκιμάζουν για τουλάχιστον 2 μήνες για να δουν αν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα η “θεραπεία” τους.

Μετά τους 2 μήνες και μετά κάθε μήνα που περνά, θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα νέο ερωτηματολόγιο προκειμένου να ανανεώνεται η συνταγή. “Ένας από τους στόχους είναι να ενισχύσουμε την εμπειρία παρακολούθησης, ιδίως μέσω της εφαρμογής που αναπτύσσουμε, προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας”, εξηγεί ο συνιδρυτής της εταιρείας, Hugo Facchin.

Με τη νέα χρηματοδότηση, η Cuure σχεδιάζει να επεκταθεί από τη Γαλλία σε άλλες χώρες, ξεκινώντας από τη Δυτική Ευρώπη. Η εταιρεία έχει ήδη 10.000 μοναδικούς πελάτες και μια ομάδα 11 υπαλλήλων που σκοπεύει να κρατήσει στη Γαλλία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις