Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Anima: 2,5 εκατ. δολάρια για την ισραηλινή Startup που “εμπιστεύεται” η Google και η Amazon

Η ισραηλινή Startup Anima εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατ. δολαρίων για την πλατφόρμα της, η οποία χρησιμοποιείται ήδη από τη Google, το Facebook, την Amazon και άλλες μεγάλες εταιρείες.

Η πλατφόρμα της αποτελεί μια λύση “design-to-code” και πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα εργαλεία SaaS του είδους που απευθύνεται σε εταιρείες. Μέσω αυτής, καθίσταται δυνατή η συνεργασία των ομάδων μιας εταιρείας που ασχολούνται με το design και με το front-end/engineering, με αποτέλεσμα την ταυτόχρονη, από κοινού ανάπτυξη ενός λογισμικού με ότι αυτό συνεπάγεται σε ταχύτητα και ευελιξία.

Κάθε ομάδα, στη διαδικασία αυτή, ασχολείται με το αντικείμενό της και χρησιμοποιεί τα εργαλεία της. Οι σχεδιαστές συνεχίζουν τη δουλειά τους με το Sketch, το Figma και το Adobe XD και, στη συνέχεια, χρησιμοποιούν το plugin της Anima για εξαγωγή του κώδικα. Παρομοίως, οι προγραμματιστές μπορούν να εργαστούν με τα υπάρχοντα εργαλεία.

Το λογισμικό της Anima εξάγει το 80-100% του κώδικα το οποίο μπορεί να κατευθυνθεί άμεσα στους production servers, επιταχύνοντας την παράδοση και μειώνοντας την ένταση μεταξύ των ομάδων.

Σημειώνεται ότι η Anima ιδρύθηκε το 2017 και σήμερα απασχολεί 15 υπαλλήλους, με έδρα το Τελ Αβίβ και τη Νέα Υόρκη. Εκτός από τις εταιρείες που αναφέρθηκαν στην αρχή, το λογισμικό της χρησιμοποιούν επίσης οι Bloomberg, Cisco, Samsung, LG, BOSCH, Walmart, HP, ebay, Starbucks και πολλοί ακόμα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις