Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Delivery Hero ανοίγει νέες αγορές μετά την εξαγορά της Glovo για 272 εκατ. δολάρια

Μετά την εξαγορά, η Delivery Hero προσθέτει το Περού, τον Ισημερινό, την Κόστα Ρίκα, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα στις χώρες που έχει παρουσία.

Επέκταση της παρουσίας της στην Λατινική πέτυχε η Delivery Hero, ύστερα από την εξαγορά της Glovo έναντι 272 εκατ. δολαρίων, μια εξαγορά που δείχνει να ανοίγει νέους δρόμους στην εκ Γερμανίας εταιρεία.

Όπως είναι γνωστό, η Delivery Hero η οποία δραστηριοποιείται ήδη ήδη στην Αργεντινή, τον Παναμά και τη Δομινικανή Δημοκρατία εξειδικεύεται στα τρόφιμα, ενώ η Glovo “σχεδόν στα πάντα”.  Μετά την εξαγορά, η Delivery Hero προσθέτει το Περού, τον Ισημερινό, την Κόστα Ρίκα, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα στις χώρες που έχει παρουσία.

Σχολιάζοντας την εξαγορά, ο Niklas Östberg , Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Delivery Hero ανέφερε ότι “Η Λατινική Αμερική είναι μια περιοχή με εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης. Η απόκτηση των σημείων εξυπηρέτησης της Glovo μας δίνει την ευκαιρία να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για την προώθηση της καινοτομίας, βελτιώνοντας συνεχώς την εμπειρία των πελατών και υποστηρίζοντας τοπικούς προμηθευτές. Συνεργαζόμαστε στενά με τη Glovo εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε περήφανοι που ενσωματώνουμε τις υπηρεσίες της Λατινικής Αμερικής στο παγκόσμιο δίκτυό μας”

Από την μεριά του, ο Oscar Pierre, Διευθύνων Σύμβουλος της Glovo, ανέφερε: “Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε βασικές αγορές όπου μπορούμε να οικοδομήσουμε μια μακροπρόθεσμη βιώσιμη επιχείρηση και να συνεχίσουμε να παρέχουμε πολλαπλές κατηγορίες υπηρεσιών στους πελάτες μας. Η συνεργασία θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε εκείνες τις αγορές όπου είμαστε ήδη πολύ δυνατοί, ενώ μας επιτρέπει επίσης να επενδύσουμε σε νέες αγορές όπου βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης και ευκαιρίες.

Πιστεύουμε πραγματικά ότι η Delivery Hero είναι ο καλύτερος δυνατός συνεργάτης για να φέρει την επιχείρηση έχουμε δημιουργήσει στη Λατινική Αμερική στο επόμενο επίπεδο. Έχουν ό, τι χρειάζεται για να προχωρήσουν και να γίνουν ο κορυφαίος παίκτης στην περιοχή.”

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις