Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Influ2: Χρηματοδότηση Seed 3,4 εκατ. δολαρίων με τη συμμετοχή της VentureFriends

Η Influ2, μια διαφημιστική πλατφόρμα που στοχεύει συγκεκριμένα άτομα, ανακοίνωσε χρηματοδότηση Seed ύψους 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων.  H Startup ιδρύθηκε από τον Dmitri Lisitski και τον Vladimir Mikhalko, έχει την έδρα της στις Η.Π.Α. και προσφέρει λύσεις εξατομικευμένης διαφήμισης.

Όπως αναφέρουν οι δυο founders οι λύσεις marketing που στοχεύουν συγκεκριμένα άτομα είναι το μέλλον της διαφήμισης ενώ μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συχνά οι διαφημιστές είναι ότι δεν γνωρίζουν ποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις τους με ότι συνέπεια έχει στις  μετατροπές πωλήσεων ενώ πολλές φορές οι διαφημίσεις προβάλλονται σε λάθος κοινό με ότι αυτό συνεπάγεται.

Η διαφημιστική πλατφόρμα της Influ2 προσδιορίζει κάθε επισκέπτη της διαφήμισης και λαμβάνει υπόψη το πραγματικό άτομο που έκανε ειδική κλικ, πόσες φορές αλληλεπίδρασε με το περιεχόμενο της διαφήμισης και το χρόνο με τον οποίο ασχολήθηκε με τη διαφήμιση. Αυτό όχι μόνο βοηθά τους διαφημιζόμενους να προσδιορίσουν τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, αλλά τους επιτρέπει επίσης να αναπτύξουν πιο στοχευμένες και ελκυστικές διαφημίσεις αυξημένης απόδοσης.

Της χρηματοδότησης ηγήθηκε η One Way Ventures με έδρα την Βοστόνη και η συμμετείχε η  VentureFriends καθώς και αξιόλογοι ιδιώτες επενδυτές όπως οι Murat Abdurakhamarov και  Peter Harrison, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της GlobalLogic.

Με πάνω από 57 πελάτες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών του Fortune 500 και ονόματα όπως Cato Networks, Hexaware, NVIDIA η Influ2 σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει αυτή τη χρηματοδότηση για να επεκτείνει τις δυνατότητες της πλατφόρμας της, να προσλάβει προσωπικό και να επεκταθεί σε αγορές όπως η υγεία και το ICΤ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις