Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut συνεργάζεται με την Qover και “μπαίνει” στον χώρο της ασφάλισης!

Η Revolut προχωρά σε συνεργασία με την βελγική insurtech startup Qover με στόχο την παροχή λύσεων ασφάλισης για τους συνδρομητές που διατηρούν λογαριασμούς στην πλατφόρμα της. Η ανακοίνωση έρχεται λίγο μετά την αναβάθμιση των πακέτων της Revolut στις οποίες προστίθεται στο εξής η κατηγορία “Plus”.

Η νέα λύση ψηφιακής ασφάλισης πρόκειται να είναι πλήρως ενσωματωμένη στην τραπεζική εφαρμογή της Revolut, προσφέροντας στους συνδρομητές real-time πρόσβαση στα προϊόντα που διατίθενται στα προγράμματα ‘’Plus’’, ‘’Premium’’ και ’’Metal’’ χωρίς επιπρόσθετο κόστος. Οι χρήστες θα μπορούν παράλληλα μέσω της εφαρμογής να ενημερώνονται για τους όρους της ασφάλισης καθώς και να επιβλέπουν και να επεξεργάζονται τις αιτήσεις τους.
«Η Revolut είχε ανάγκη ένα συνεργάτη ο οποίος θα μπορεί με ταχύτητα να παρέχει μια ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Χάρη στις μοναδικές μας Open API υποδομές, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε τρία νέα ασφαλιστικά προϊόντα για 33 χώρες σε χρόνο ρεκόρ» δήλωσε ο Quentin Colmant, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Qover.

Εκτός από τη Revolut η Qover έχει συνεργαστεί και με γρήγορα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες όπως η Wolt, η Deliveroo, η Decathlon και η Cowboy. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η Qover, με έδρα τις Βρυξέλλες, εξασφάλισε 8 εκατ. ευρώ στον τελευταίο της γύρο χρηματοδότησης που έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2019.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις