Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το TikTok αποκτά δική του υπηρεσία πληρωμών

Η ByteDance, μητρική εταιρεία της διάσημης εφαρμογής TikTok, λανσάρει μια νέα υπηρεσία πληρωμών στην Κίνα όπου είναι και η έδρα της.

Οι χρήστες του TikTok, το οποίο στην Κίνα ονομάζεται Douyin, θα μπορούν από εδώ και στο εξής να χρησιμοποιούν το Douyin Pay για να πραγματοποιήσουν αγορές μέσω της εφαρμογής. Οι δημιουργοί από την πλευρά τους θα μπορούν να πωλούν (όπως κάνουν ήδη) αντικείμενα και προϊόντα σχετικά με το περιεχόμενό τους.

“Η δημιουργία του Douyin Pay … έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες επιλογές πληρωμής και να βελτιώσει τελικά την εμπειρία του χρήστη”, ανέφερε η ByteDance σε δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή στην Κίνα, προσφέρει επιλογές πληρωμών από την Alipay της Alibaba και το WeChat Pay της Tencent, τις δύο κορυφαίες εφαρμογές πληρωμών στη χώρα.

Το σύστημα πληρωμών της Douyin “τροφοδοτείται” από την Wuhan Hezhong Yibao Technology, μια εταιρεία την οποία η ByteDance αγόρασε πριν από περίπου δύο χρόνια. Για να το χρησιμοποιήσουν, οι χρήστες χρειάζονται έναν κινεζικό τραπεζικό λογαριασμό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις