Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

evenTIZ Live Story: Αύριο 10/2, με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο της Marathon Venture Capital

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 το 3ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα «Πώς να καλλιεργήσετε έναν τρόπο σκέψης εστιασμένο στη διαρκή ανάπτυξη» με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, εταίρο στην Marathon Venture Capital.
Ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα αρχικά με την ίδρυση της Startup εταιρείας Bugsense, η οποία στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την αμερικάνικη Splunk το 2013. Έχει σπουδάσει επιστήμη Υπολογιστών στο ΟΠΑ και Ψηφιακά Νομίσματα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει πώς και γιατί ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας του διαδικτύου θα πρέπει να απορροφήσει τη διαδικτυακή κουλτούρα για να μπορέσει να αναπτυχθεί με ταχείς ρυθμούς. Θα παρατεθούν παραδείγματα από την ιστορία της Bugsense αλλά και άλλων επιτυχημένων εταιρειών.
Τα evenTIZ αποτελούν μια σειρά, σύντομων σε διάρκεια [15’ Ομιλία + 10’ Q&A], επιμορφωτικών διαδικτυακών «ζωντανών ιστοριών», όπου εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο μοιράζονται ζωντανά τις ιστορίες και τις γνώσεις τους. Τα evenTIZ απευθύνονται όχι μόνο σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startuppers), αλλά και σε όλους όσους «φλερτάρουν» με την ιδέα του επιχειρείν.
Μετά την 15λεπτη ομιλία, η οποία πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας zoom, το εγγεγραμμένο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα για 10 λεπτά (Q&A), στα οποία θα απαντήσει άμεσα ο ομιλητής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή μέσω της φόρμας: https://forms.gle/zRDfBcb6f1ap6rLz8
Ο διαθέσιμος αριθμός εγγεγραμμένων είναι περιορισμένος και πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας μέχρι τις 15:00 της ημέρας διεξαγωγής του evenTIZ. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας του Facebook της ΑΖΚ-Thessaloniki Innovation Zone, καθώς θα υπάρχει απευθείας και ταυτόχρονη μετάδοση, χωρίς όμως τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις