Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η IWG επενδύει σε αμερικανική startup και στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2016 προσφέρει συνεργατικούς χώρους σε 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο.

Η IWG, παγκόσμιος όμιλος ευέλικτων χώρων εργασίας, εξαγόρασε πρόσφατα μέρος των μετοχών της αμερικανικής startup “The Wing”, που απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες “Regus” και “Spaces”, επένδυσε στη “The Wing” αποκτώντας πλειοψηφική συμμετοχή προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των 100 εκατ. δολαρίων από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, προσφέρει συνεργατικούς χώρους σε 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, CEO της IWG, έκανε σχολίασε τη σύμπραξη λέγοντας: «Η νέα αυτή συνεργασία της IWG με την εταιρεία “The Wing” υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του Ομίλου μας σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών ευέλικτων εργασιακών χώρων. Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων.»

«Τα τελευταία 30 χρόνια, είμαστε στην πρώτη γραμμή της κάλυψης των αναγκών των ανθρώπων στον νέο, διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την “The Wing” και να της προσφέρουμε έναν ψηφιακό αλλά και φυσικό χώρο, ώστε και οι δύο εταιρείες να εξελιχθούν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους», δήλωσε από την πλευρά του ο ιδρυτής της IWG, Mark Dixon.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις