Πλήρης υποτροφία για σπουδές στο Deree από τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Μία πλήρη υποτροφία σε έναν νέο ή μία νέα που επιθυμεί να ακολουθήσει σπουδές στο Deree – The American College of Greece προσφέρει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε., συμμετέχοντας έτσι στο ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής βοήθειας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος το οποίο ξεπερνά τα 8 εκ. ευρώ ετησίως.

Η υποτροφία καλύπτει το 100% των διδάκτρων για πλήρη φοίτηση στο Deree, έχει κριτήρια τόσο την επίδοση, όσο και την οικονομική κατάσταση του/της υποψηφίου/ας, και θα ισχύσει από το φθινοπωρινό εξάμηνο του 2021 έως το 2024.

Η περίοδος για την υποβολή των αιτήσεων θα ανοίξει τον Μάιο του 2021.

Για την κατάθεση υποψηφιότητας ο/η ενδιαφερόμενος/η πρέπει:

  • να πληροί όλες τις προϋποθέσεις εισαγωγής και φοίτησης στο Deree
  • να έχει ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του σε ελληνικό λύκειο με γενικό μέσο όρο άνω του 17 (ή αντίστοιχο)
  • να επιδεικνύει τεκμηριωμένη οικονομική ανάγκη
  • να είναι ακαδημαϊκά υποσχόμενος/η

Η πανδημία του COVID-19 μπορεί να άλλαξε το παγκόσμιο τοπίο, ωστόσο το Κολλέγιο δεν την άφησε να σταθεί εμπόδιο στην αποστολή της και την αξία της εκπαίδευσης ενώ στέκεται ευγνώμον για τη νέα αυτή συνεργασία με τα ελληνικά σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ που προσφέρουν μία αχτίδα ελπίδας σε φερέλπιδες νέους στην Ελλάδα τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των νέων γενεών είναι σημαντικός παράγοντας προόδου της κοινωνίας, η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ έχει την τιμή να συμμετέχει στο πρόγραμμα υποτροφιών του Deree, δίνοντας την ευκαιρία σε καθέναν και καθεμία που το επιθυμεί, να συμμετέχει στα εξαιρετικά μαθήματα του Deree και, ακόμα και σε αυτούς τους απαιτητικούς καιρούς, να διευρύνει τους ορίζοντές του/της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις