Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στάμπαρέ το, κέρδισέ το: Ο νέος διαγωνισμός της Lidl Ελλάς “επαναπροσδιορίζει” το Loyalty

Όλοι οι κάτοχοι της εφαρμογής Lidl Plus μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό διεκδικώντας μεταξύ άλλων ένα αυτοκίνητο Mini One Countryman Spice!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Lidl Ελλάς είχε κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά των προγραμμάτων πιστότητας, με το λανσάρισμα του Lidl Plus, μιας αποκλειστικά ψηφιακής υπηρεσίας επιβράβευσης για τους καταναλωτές της.

Το Lidl Plus ξεχώρισε γρήγορα γιατί διαφοροποιήθηκε από τα κλασικά συστήματα loyalty που «έπαιζαν» με πόντους και κάρτες και πρόσφερε ένα app με  πληθώρα λειτουργιών, εκπτώσεων και ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Μέχρι και σήμερα, το Lidl Plus αλλάζει καθημερινά τα δεδομένα των παραδοσιακών “loyalty” υπηρεσιών, καθώς ανταμείβει σε εβδομαδιαία βάση τους χρήστες του, ανεξαρτήτως ποσού αγορών, με ελκυστικές εκπτώσεις σε προϊόντα ευρείας αποδοχής και όχι με ένα σύστημα συλλογής πόντων, ενώ παράλληλα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες οφέλους μέσω της διασκεδαστικής λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις». Η εφαρμογή επίσης ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο, δυνατότητες συμμετοχής σε έρευνες καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Το Mini One Countryman Spice

Στο γενικότερο αυτό «πνεύμα» συνεχούς ανανέωσης και καινοτομίας, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε αυτές τις ημέρες μια νέα λειτουργία του Lidl Plus ονόματι «Στάμπες Lidl Plus», διοργανώνοντας έναν μοναδικό διαγωνισμό.

Με «σύνθημα» το «Στάμπαρέ το, Κέρδισέ το!», η εταιρεία καλεί τους πελάτες της να αποκτήσουν έως και την Κυριακή 25 Ιουλίου «στάμπες» και να κερδίσουν μεταξύ άλλων 1 αυτοκίνητο Mini One Countryman Spice! 

Πώς;

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σκανάρουν την ψηφιακή τους κάρτα Lidl Plus στο ταμείο και (με αγορές από 5 ευρώ και πάνω*) να λάβουν μία  στάμπα εντός της εφαρμογής. Κάθε πέντε στάμπες ισοδυναμούν με μία συμμετοχή στον διαγωνισμό ενώ όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει κάθε πελάτης, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να κερδίσει κάποιο από τα δώρα.

Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους χρήστες μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, ενώ η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις στάμπες που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.

Σημειώνεται ότι εκτός του Mini One Countryman Spiceτα δώρα περιλαμβάνουν: 3 laptops Dell Inspiron 14 5406 2in1, 3 iPad Pro 2nd Gen 256GB 4G 11”, 3 smartphones Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB 5G, 10 φουσκωτές σανίδες θαλάσσης SUP Mistral, 10 ψησταριές υγραερίου Tepro, 10 ηλεκτρικά πατίνια Doc Green, 10 σκούπες ρομπότ Silvercrest.

Πέρα από τα παραπάνω, αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στην εφαρμογή έχει προστεθεί και μια νέα λειτουργία μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να βλέπουν το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, καθώς και τις ώρες και ημέρες που έχει λιγότερο κόσμο στο κατάστημα της επιλογής τους, ώστε να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη άνεση.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store ή το Google Play, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και αποκτήστε πρόσβαση σε ελκυστικές προσφορές και προνόμια αλλά και φυσικά πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.

* Βάσει νομοθεσίας, εξαιρούνται συγκεκριμένα προϊόντα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις