Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Anytime συνεργάζεται με την Kineo και ασφαλίζει ηλεκτρικά οχήματα

Στηρίζοντας τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης και τη βιώσιμη κινητικότητα, η Anytime της INTERAMERICAN ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Kineo, την ελληνική startup που παρέχει ηλεκτρικά πατίνια και ποδήλατα με συνδρομή.

Στο πλαίσιο αυτό, η Anytime παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης στα ηλεκτρικά οχήματα της Kineo, εξασφαλίζοντας καλύψεις με υψηλή ποιότητα που αφορούν τόσο στο όχημα (αστική ευθύνη, ίδιες ζημιές, ολική κλοπή, πλήρης οδική βοήθεια, νομική προστασία) όσο και στον οδηγό (προσωπικό ατύχημα, έξοδα ιατροφαρμακευτικών δαπανών, έξοδα αντικατάστασης/επισκευής οπτικών, έξοδα οδοντιατρικής αποκατάστασης).

Σημειώνεται ότι η Kineo ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2021 και από τότε έχει αναπτυχθεί σημαντικά, αυξάνοντας τα διαθέσιμα οχήματα αλλά και τις συνδρομές της. Η εταιρεία συνεργάζεται μεταξύ άλλων με μεγάλες και μικρότερες επιχειρήσεις, παρέχοντας τους πατίνια και ποδήλατα για delivery ή ακόμα και για τις μετακινήσεις των υπαλλήλων τους. Η συνεργασία της με την Anytime είναι ένα ακόμα βήμα προς τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών που ήταν εξαρχής ο στόχος του ιδρυτή της, Αδάμ Μαρκάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Kineo: Το μέλλον των αστικών μετακινήσεων είναι ηλεκτρικό και… συνδρομητικό

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις