Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

#GrowYourBusiness: 3ο online σεμιναρίου από την COSMOTE – Στο επίκεντρο το Digital Marketing

Στο Digital Marketing είναι αφιερωμένη η 3η ενότητα της σειράς online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο YouTube κανάλι της COSMOTE.

Στην 3η ενότητα της σειράς οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το Digital Marketing, ώστε να προωθούν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής τους στο Internet και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Όσοι παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα θα γνωρίσουν αναλυτικά όλες τις μορφές του Digital Marketing και θα μάθουν πως μπορούν να χαράξουν αποτελεσματικά τη στρατηγική της online διαφήμισης τους.

Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την αξιοποίηση των Social Media τους, δημιουργώντας κατάλληλο περιεχόμενο για την επιχείρησή τους, αλλά και εξυπηρετώντας τους πελάτες τους, μέσα από αυτά. Τέλος, οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για το πως μπορούν να στήνουν αποτελεσματικές ψηφιακές καμπάνιες, καθώς και να αξιολογούν τα αποτελέσματα των ενεργειών που έχουν υλοποιήσει οι ίδιοι, αλλά και ο ανταγωνισμός τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 3ης θεματικής ενότητας για το Digital Marketing και της 2ης για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν συνολικά, μέσα από κοινό Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» με τη συμμετοχή ειδικών με επιτυχημένη δράση στους συγκεκριμένους τομείς. Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις