Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut: “Άνοιγμα” στον τουρισμό με νέα υπηρεσία κράτησης καταλυμάτων

«Άνοιγμα» στον τουρισμό κάνει η Revolut λανσάροντας μια νέα υπηρεσία με την οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις για ξενοδοχεία και καταλύματα μέσω της εφαρμογής της. Η υπηρεσία που ονομάζεται Stays κυκλοφορεί την Τρίτη στο Ηνωμένο Βασίλειο και τους επόμενους μήνες θα διατεθεί στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Αρχικά οι χρήστες θα λαμβάνουν επιστροφή χρημάτων έως και 10% για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της Revolut.  Οι επιλογές θα περιορίζονται σε πρώτη φάση μόνο στη διαμονή, αργότερα όμως η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει και πτήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και άλλες δυνατότητες που αφορούν ένα ταξίδι.

Με την κίνηση αυτή, η Revolut αρχίζει να γίνεται ένα «super app» βγαίνοντας από τον κόσμο του Fintech για πρώτη φορά και προσφέροντας υπηρεσίες διαφορετικής φύσεως. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ξεκίνησε το 2015 ως ψηφιακή τράπεζα και σήμερα προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων, που περιλαμβάνουν την πραγματοποίηση συναλλαγών, την απόκτηση κρυπτονομισμάτων αλλά και τις επενδύσεις.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Revolut αποτιμήθηκε στα 33 δισ. δολάρια και έγινε η κορυφαία fintech startup στη Βρετανία και δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη, με 16 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις