Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η realme μεταξύ των 5 κορυφαίων κατασκευαστών smartphones σε 18 αγορές

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone παγκοσμίως, έφτασε στην κορυφαία 5άδα των εμπορικών σημάτων smartphone σε 18 αγορές το δεύτερο τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Canalys, μιας εταιρείας ανάλυσης της τεχνολογικής αγοράς.

Αυτό είναι ένα νέο ρεκόρ για την εταιρεία, η οποία πέτυχε πρόσφατα ένα άλλο ορόσημο, καθώς έγινε η ταχύτερη μάρκα που πούλησε 100 εκατομμύρια smartphones παγκοσμίως σε μόλις 37 μήνες, συντομότερα από όλες τις άλλες εταιρείες smartphone.

Σύμφωνα με την παγκόσμια έκθεση αποστολής smartphones της Canalys για το δεύτερο τρίμηνο του 2021, αυτό το τρίμηνο σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντική για τη realme στην Ευρώπη, καθώς μπήκε στην πρώτη 5άδα στην περιοχή όσον αφορά τις αποστολές, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 1282%, τον ταχύτερο μεταξύ όλων των εταιρειών smartphone. η realme διεκδίκησε τη δεύτερη θέση στη Σλοβενία, την τρίτη στην Πολωνία, την τέταρτη στην Τσεχία και την πέμπτη στην Ιταλία για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με την Canalys, η realme έχει καταταχθεί στις 5 κορυφαίες μάρκες smartphones με βάση τις αποστολές στις ακόλουθες αγορές της Ευρώπης: Σλοβενία, Πολωνία, Τσεχική Δημοκρατία, Ελλάδα και Ιταλία.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο επίτευγμα δείχνει, ότι η realme βρίσκεται επίσης στο Top 4 στην Κεντρική Ανατολική Ευρώπη με 2040% ετήσια ανάπτυξη.

“Δεδομένου ότι τον Αύγουστο γιορτάζουμε τα τρία χρόνια παρουσίας της realme, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε”, δήλωσε ο Sky Li, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της realme. “Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε το status quo και να φέρνουμε περισσότερες συσκευές υψηλής απόδοσης, κομψές και με γνώμονα την αξία στους χρήστες μας”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις