Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Women Do Business στο πλευρό των πυρόπληκτων

Η ομάδα του Women Do Business, συμμετείχε σε δράσεις για τη διαλογή και ταξινόμηση ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Οι εθελοντές & οι εθελόντριες του Women Do Business, συμμετείχαν σε Αθήνα και Κρήτη στις δράσεις του Δήμου Ηρακλείου και της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ και του έργου αυτής το Fabric Republic, προσφέροντας την βοήθεια της ως ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Σε ανακοίνωσή της, η οργάνωση εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Ηρακλείου και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντισμού Πλεύρη Αριστέα, καθώς στις συντονίστριες της δράσης, Μαριάννα Γιαλίτη και Κωνσταντίνα Χατζάκη, που συνέβαλλαν στην επίτευξη του εν λόγω εγχειρήματος και συνάμα προσέφεραν τη δυνατότητα στην ομάδα του Women Do Business, να συνεισφέρει έμπρακτα.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν, θα σταλούν σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, σε όσους τα έχουν ανάγκη σήμερα, Παρασκευή 13 Αυγούστου. Το μήνυμα που στέλνει η οργάνωση είναι πως «το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις