Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Oracle προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση για το Oracle Cloud Infrastructure

Η Oracle ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει εκπαίδευση για το Oracle Cloud Infrastructure (OCI) και εξετάσεις πιστοποίησης OCI δωρεάν σε διεθνές επίπεδο. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει το σύνολο του υλικού εκμάθησης OCI της Oracle που έχει δημιουργηθεί από ειδικούς για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και διάφορους ρόλους IT. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, οι εκπαιδευόμενοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις σειρές μαθημάτων OCI, οι οποίες παρέχονται ψηφιακά, on-demand και είναι διαθέσιμες σε 13 γλώσσες. Η Oracle προσφέρει επίσης εξετάσεις πιστοποίησης για την Oracle Autonomous Database και άλλες εξετάσεις πιστοποίησης, δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι οργανισμοί επιλέγουν ολοένα περισσότερο να εκτελούν τους κρίσιμους φόρτους εργασιών τους στο OCI λόγω της ικανότητάς του να εκτελεί οποιονδήποτε φόρτο εργασιών cloud με ταχύτερη μετάβαση, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας, σε μια πιο ασφαλή πλατφόρμα με παγκόσμια διαθεσιμότητα. Καθώς η υιοθέτηση του OCI από τους πελάτες συνεχίζει να αυξάνεται, η Oracle έχει αυξήσει την επένδυση σε προγράμματα που παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες και αυξάνουν την πρόσβαση σε επίκαιρη, πρακτική εκπαίδευση για δεξιότητες cloud, με την οποία οι πελάτες θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Oracle Cloud.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Oracle δίνει στους ανθρώπους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πολύτιμη εξειδίκευση στο cloud, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε κλάδο, να βελτιώσει την αξία τους και να εξελίξει την σταδιοδρομία τους. Η δωρεάν εκπαίδευση και πιστοποίηση βοηθάει, επίσης, στο να διευρυνθεί η δεξαμενή ταλέντων στο IT, διευκολύνοντας τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν ή να εξελίξουν τους ειδικευμένους επαγγελματίες που χρειάζονται ώστε να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν γρήγορα.

Ο Damien Carey, Senior Vice President, Oracle University, δήλωσε: «Μέσα στην πανδημία, είδαμε το χάσμα δεξιοτήτων στο IT να διευρύνεται και να γίνεται πιο έντονο από ποτέ άλλοτε, λόγω της αυξημένης εξάρτησής μας από τις δεξιότητες στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας και του cloud. Αυτό το χάσμα επηρεάζει όχι μόνο τους ανθρώπους που αποζητούν μια ικανοποιητική σταδιοδρομία, αλλά επίσης και τις εταιρείες που αναζητούν επαγγελματίες με προσόντα. Παρέχοντας δωρεάν εκπαίδευση πάνω στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη τεχνολογία cloud του κλάδου, η Oracle βοηθάει τους ανθρώπους να δημιουργήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία και διευκολύνει τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν την αξία της επένδυσής τους στο Oracle Cloud.»

Στο νέο πρόγραμμα της Oracle θα περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Πρόσβαση σε ολόκληρο τον κατάλογο ψηφιακής εκπαίδευσης του OCI, που περιλαμβάνει μαθήματα για όλα τα επίπεδα και για πολλούς ρόλους και είναι προσβάσιμος κάθε στιγμή και από οπουδήποτε, υποστηρίζοντας 13 γλώσσες
  • Εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής μέσω του Oracle Cloud Free Tier για πρακτική εξάσκηση σε ένα πραγματικό περιβάλλον
  • Μια ολοκληρωμένη εμπειρία πιστοποίησης Oracle — από προπαρασκευαστικά μαθήματα και εξετάσεις εξάσκησης, μέχρι τελικές εξετάσεις και απόκτηση βεβαίωσης πιστοποίησης
  • Ζωντανές συνεδρίες με ειδικούς της Oracle που καλύπτουν θέματα βέλτιστων πρακτικών και παρέχουν εξατομικευμένα σχόλια
  • Πόροι σταδιοδρομίας για υποστήριξη αυτών που αναζητούν ευκαιρίες για νέες θέσεις εργασίας
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις