Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #22: Κυκλοφορεί την Κυριακή 19/9 με τον Ελεύθερο Τύπο

Ένα από τα μεγαλύτερα τεύχη μας αφιερωμένο στους 100 Έλληνες Innovators

Το Startupper Mag κυκλοφορεί την Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία για τη νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups και την τεχνολογία καθώς και ένα giga αφιέρωμα στους 100+1 Έλληνες Innovators.

Το νέο τεύχος 160 σελίδων αναδεικνύει τους μεγάλους πρωταγωνιστές της καινοτομίας στους σημαντικότερους κλάδους και τομείς της ελληνικής οικονομίας αλλά και τους πρωτοπόρους της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Σε αυτό το πολυσυλλεκτικό αφιέρωμα η συντακτική ομάδα του Startupper Mag επιλέγει και παρουσιάζει (με αλφαβητική σειρά) τους κορυφαίους Innovators, που καθοδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας καθώς και την μετάβαση στη νέα, σύγχρονη, Ελλάδα του μέλλοντος, με την ανάπτυξη και την υλοποίηση πρωτοποριακών ιδεών, εφαρμογών,προϊόντων και τεχνολογιών.

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα του νέου τεύχους ( #22) είναι μια μοναδική «ακτινογραφία» του οικοσυστήματος της Θεσσαλονίκης, που εξελίσσεται ραγδαία σε ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά hub της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και προσελκύει επενδύσεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου.

Στο τεύχος υπάρχει και η αποκλειστική κάλυψη για τα πρώτα βραβεία του Elevate Greece τα οποία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της 85η ΔΕΘ παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενούνται οι ιδρυτές της Prosperty, της πιο επιτυχημένης ελληνικής proptech Startup, οι οποίοι άλλαξαν τα δεδομένα στο real estate της Ελλάδας – μέσα στην πανδημία- και ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Ευρώπη.

Μη χάσετε το Startupper Mag  που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή 19/9 με τον Ελεύθερο Τύπο.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις