Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ΕΛΓΕΚΑ επενδύει στη REGATE για συστήματα αυτόματων πωλήσεων

Η ΕΛΓΕΚΑ είναι η μεγαλύτερη ελληνική εμπορική επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στον κλάδο των τροφίμων από το 1974. Παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα εμπορικών υπηρεσιών στους τομείς των Πωλήσεων, Marketing, Trade Marketing και Logistics, η ΕΛΓΕΚΑ αποτελεί σήμερα αναπόσπαστο κρίκο στην εφοδιαστική αλυσίδα.  

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής και έχοντας σαν στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΕΛΓΕΚΑ αποφάσισε να επενδύσει στην εγκατάσταση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων της REGATE σε αντικατάσταση παλαιότερης λύσης για χρήση από την Εμπορική της Διεύθυνση, προσφέροντας πέραν των παραδοσιακών δυνατοτήτων φορητής παραγγελιοληψίας, σύγχρονες υπηρεσίες με αυτοματισμούς και άλλες δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά αυξημένη παραγωγικότητα (sales force effectiveness) και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.  

Το έργο υλοποιήθηκε σε χρόνο ρεκόρ εν μέσω πανδημίας ενώ οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν μέσω teleconference. Επόμενο βήμα η εφαρμογή Β2Β e-shop για τους μεγάλους πελάτες και χονδρεμπόρους.

Πληροφορίες µέσω internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate, στην ακόλουθη διεύθυνση. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις